Denizli'de silahlı saldırı! 1 ölü 1 yaralı

ASAYİŞ 09.11.2018 - 11:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de silahlı saldırı! 1 ölü 1 yaralı

Denizli Merkezefendi ilçesi'nde sabah saatlerinde bir inşaat firmasına yapılan silahlı saldırı da 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.   Olay, Merkezefendi İlçesi Selçuk Bey Mahallesi Mahallesi Şehit Er Mehmet Avcı Caddesi'nde bir inşaat firmasında yaşandı. Sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi ölürken 1 kişide yaralandı. 1 kişi de yaralandı.   Edinilen bilgilere göre, Selçuk Bey Mahallesi’nde bugün sabah saatlerinde bir inşaat firmasına yapılan silahlı saldırı da firmanın sahibi Mehmet Y. hayatını kaybetti.  Ofiste bulunan sekreteri ise yaralandı. Silah seslerinin duyulması üzerine mahallede büyük korku ve panik yaşandı.   İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde firmanın önünde yerde yatan  Mehmet Y.’nin silahlı saldırı da, olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Silahlı saldırının kim ve kimler tarafından yapıldığı belli olmaz iken saldırı sonrası zanlılar olay yerinden kaçtı.    Denizli Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri  inceleme yaparken polis tarafından çevrede güvenlik önlemi oluşturuldu.      

Denizli Merkezefendi ilçesi'nde sabah saatlerinde bir inşaat firmasına yapılan silahlı saldırı da 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

 

Olay, Merkezefendi İlçesi Selçuk Bey Mahallesi Mahallesi Şehit Er Mehmet Avcı Caddesi'nde bir inşaat firmasında yaşandı. Sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi ölürken 1 kişide yaralandı. 1 kişi de yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Selçuk Bey Mahallesi’nde bugün sabah saatlerinde bir inşaat firmasına yapılan silahlı saldırı da firmanın sahibi Mehmet Y. hayatını kaybetti.  Ofiste bulunan sekreteri ise yaralandı. Silah seslerinin duyulması üzerine mahallede büyük korku ve panik yaşandı.

 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde firmanın önünde yerde yatan  Mehmet Y.’nin silahlı saldırı da, olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Silahlı saldırının kim ve kimler tarafından yapıldığı belli olmaz iken saldırı sonrası zanlılar olay yerinden kaçtı.

 

 Denizli Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri  inceleme yaparken polis tarafından çevrede güvenlik önlemi oluşturuldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.