Denizli'de silahlı saldırı!

ASAYİŞ 29.05.2017 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de silahlı saldırı!

Denizli Pamukkale ilçesinden silahlı saldırı. Bu sabah Akhan Mahallesi'nde bir elektronik dükkanına silahlı saldırı düzenlendi. 1 kişi yaralandı.

Denizli Pamukkale ilçesinden silahlı saldırı. Bu sabah  Akhan Mahallesi'nde bir elektronik dükkanına silahlı saldırı düzenlendi. 1 kişi başından yaralandı.   Haber merkezimizin edindiği bilgiye göre bu sabah Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi'nde bir elektronik dükkanına kimliği belirsiz kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleşti. Akhan Mahallesi anayol üzerinde bulunan, Merkez cami yanında  bir elektronik dükkanına yapılan saldırıda Motosikletli bir kişinin ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştığı belirtsildi. Yapılan silahlı saldırıda dükkan sahibi olan 1979 doğumlu  Erol Y.'nin başından yaralandığı belirtildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı dükkan sahibi  Erol Y. ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Polislerin olay yerinde inceleme ve araştırma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.
Denizli Pamukkale ilçesinden silahlı saldırı. Bu sabah Akhan Mahallesi'nde bir elektronik dükkanına silahlı saldırı düzenlendi. 1 kişi yaralandı.

Denizli Pamukkale ilçesinden silahlı saldırı. Bu sabah  Akhan Mahallesi'nde bir elektronik dükkanına silahlı saldırı düzenlendi. 1 kişi başından yaralandı.

 

Haber merkezimizin edindiği bilgiye göre bu sabah Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi'nde bir elektronik dükkanına kimliği belirsiz kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleşti. Akhan Mahallesi anayol üzerinde bulunan, Merkez cami yanında  bir elektronik dükkanına yapılan saldırıda Motosikletli bir kişinin ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştığı belirtsildi. Yapılan silahlı saldırıda dükkan sahibi olan 1979 doğumlu  Erol Y.'nin başından yaralandığı belirtildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı dükkan sahibi  Erol Y. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Polislerin olay yerinde inceleme ve araştırma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.