Denizli’de Silahlı Saldırı yapan şüpheliler yakalandı

ASAYİŞ 23.05.2017 - 15:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de Silahlı Saldırı yapan şüpheliler yakalandı

Denizli’de 20,05,2017 günü Asmalı Evler Mahallesinde meydana gelen silahlı yaralama olayında olayın şüphelileri yakalandı.

Denizli’de 20,05,2017 günü Asmalı Evler Mahallesinde meydana gelen silahlı yaralama olayında olayın şüphelileri yakalandı.     20/05/2017 günü ilimiz Asmalı Evler Mahallesinde silahla yaralama olayı meydana gelmiş, olayda 1 kişi ayağından yaralanmıştır. Olayın şüphelileri F.Ö., O.C.K. isimli şahıslar olaydan hemen sonra yürütülen çalışma ile olay yerinden kaçtıkları araçla Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi Ekipler Büro Amirliğine bağlı ekiplerce kıskıvrak yakalanmışlardır. Yakalanan şahıslardan F.Ö. isimli şahsın 30.04.2017 günü Yunus Emre Mahallesinde meydana gelen Ateşli Silah ile Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması ve Mala Zarar Verme olayının da şüphelisi olduğu tespit edilmesi üzerine, şahıs hakkında her iki olay ile ilgili tahkikat yapılmıştır.     Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin devam eden çalışması neticesinde 30.04.2017 günü Yunus Emre Mahallesinde meydana gelen Ateşli Silah ile Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması ve Mala Zarar Verme olayının F.Ö. ile birlikte faili oldukları tespit edilen S.Ç. ve A.K. isimli şahıslar da yakalanmışlardır.     Her iki olay ile ilgili olarak işlemleri tamamlandıktan sonra 21.04.2017 günü adli mercilere sevk edilen (4) şahıs serbest kalmışlardır.
Denizli’de 20,05,2017 günü Asmalı Evler Mahallesinde meydana gelen silahlı yaralama olayında olayın şüphelileri yakalandı.

Denizli’de 20,05,2017 günü Asmalı Evler Mahallesinde meydana gelen silahlı yaralama olayında olayın şüphelileri yakalandı.

 

 

20/05/2017 günü ilimiz Asmalı Evler Mahallesinde silahla yaralama olayı meydana gelmiş, olayda 1 kişi ayağından yaralanmıştır. Olayın şüphelileri F.Ö., O.C.K. isimli şahıslar olaydan hemen sonra yürütülen çalışma ile olay yerinden kaçtıkları araçla Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi Ekipler Büro Amirliğine bağlı ekiplerce kıskıvrak yakalanmışlardır. Yakalanan şahıslardan F.Ö. isimli şahsın 30.04.2017 günü Yunus Emre Mahallesinde meydana gelen Ateşli Silah ile Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması ve Mala Zarar Verme olayının da şüphelisi olduğu tespit edilmesi üzerine, şahıs hakkında her iki olay ile ilgili tahkikat yapılmıştır.

 

 

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin devam eden çalışması neticesinde 30.04.2017 günü Yunus Emre Mahallesinde meydana gelen Ateşli Silah ile Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması ve Mala Zarar Verme olayının F.Ö. ile birlikte faili oldukları tespit edilen S.Ç. ve A.K. isimli şahıslar da yakalanmışlardır.

 

 

Her iki olay ile ilgili olarak işlemleri tamamlandıktan sonra 21.04.2017 günü adli mercilere sevk edilen (4) şahıs serbest kalmışlardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.