Denizli'de silahlı saldırıda önemli gelişme!

ASAYİŞ 30.05.2017 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de silahlı saldırıda önemli gelişme!

Denizli Pamukkale ilçesinde kimliği belirsiz motosikletli kişi, tarafından saldırıya uğrayan dükkan sahibi olay sonrası ameliyata hazırlanıyor. Saldırganın henüz yakalanmadığı olayda Yaman, eski husumeti olduğu kişilerden şüpheleniyor.

Denizli Pamukkale ilçesinde kimliği belirsiz motosikletli kişi, tarafından saldırıya uğrayan dükkan sahibi  olay sonrası ameliyata hazırlanıyor. Saldırganın henüz yakalanmadığı olayda Yaman, eski husumeti olduğu kişilerden şüpheleniyor.     Denizli’nin Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesinde  dün meydana gelen olayda, elektronik eşya tamiri yapılan iş yeri sahibi Erol Yaman (38), arabasıyla iş yerine geldi. O sırada kimliği belirsiz bir kişi motosikletle dükkanın yola bakan tarafına gitti. Yaman, işyerinin kapısını açtığı sırada, kasklı bir kişini elinde pompalı tüfekle geldiğini gördü. Silahlı saldırgan iş yerine doğru tüfeği doğrultup iki el ateş etti. Hemen dükkanın içerisine kaçan Yaman, kapıyı kapattı, ancak kafasına ve yüzüne aldığı saçma darbeleri ile yaralandı. Saldırgan ise tüfeği tekrar kamuflaja saklayarak, olay yerinden kayıplara karıştı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kafasından yaralanan Yaman, olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.   YAMAN AMELİYAT OLACAK! Haber merkezimizin ulaştığı bilgiye göre, saldırıda yaralanan evli ve 3 çocuk babası Erol Yaman'ın, saçmalar nedeniyle bir gözünde görme tehlikesi olduğu, bu nedenden dolayı özel bir hastanede ameliyata gireceği öğrenildi. Diğer yandan saldırıyı düzenleyen motosikletli saldırganın henüz yakalanmadığı belirtilirken, Yaman'ın daha önce husumeti olduğu kişilerden şüphelendiği belirtildi.
Denizli Pamukkale ilçesinde kimliği belirsiz motosikletli kişi, tarafından saldırıya uğrayan dükkan sahibi olay sonrası ameliyata hazırlanıyor. Saldırganın henüz yakalanmadığı olayda Yaman, eski husumeti olduğu kişilerden şüpheleniyor.

Denizli Pamukkale ilçesinde kimliği belirsiz motosikletli kişi, tarafından saldırıya uğrayan dükkan sahibi  olay sonrası ameliyata hazırlanıyor. Saldırganın henüz yakalanmadığı olayda Yaman, eski husumeti olduğu kişilerden şüpheleniyor.

 

 

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesinde  dün meydana gelen olayda, elektronik eşya tamiri yapılan iş yeri sahibi Erol Yaman (38), arabasıyla iş yerine geldi. O sırada kimliği belirsiz bir kişi motosikletle dükkanın yola bakan tarafına gitti. Yaman, işyerinin kapısını açtığı sırada, kasklı bir kişini elinde pompalı tüfekle geldiğini gördü. Silahlı saldırgan iş yerine doğru tüfeği doğrultup iki el ateş etti. Hemen dükkanın içerisine kaçan Yaman, kapıyı kapattı, ancak kafasına ve yüzüne aldığı saçma darbeleri ile yaralandı. Saldırgan ise tüfeği tekrar kamuflaja saklayarak, olay yerinden kayıplara karıştı.
Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kafasından yaralanan Yaman, olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

YAMAN AMELİYAT OLACAK!


Haber merkezimizin ulaştığı bilgiye göre, saldırıda yaralanan evli ve 3 çocuk babası Erol Yaman'ın, saçmalar nedeniyle bir gözünde görme tehlikesi olduğu, bu nedenden dolayı özel bir hastanede ameliyata gireceği öğrenildi. Diğer yandan saldırıyı düzenleyen motosikletli saldırganın henüz yakalanmadığı belirtilirken, Yaman'ın daha önce husumeti olduğu kişilerden şüphelendiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.