Denizli’de silahlı ve bıçaklı kavga 3 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2019 - 20:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de silahlı ve bıçaklı kavga 3 yaralı

(İHA)- Denizli Merkezefendi ilçesinde meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.    Olay, Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahallesi’ndeki bir tekstil fabrikasının önünde meydana geldi. İddialara göre, geçtiğimiz günlerde devredilen fabrikanın alım satımı konusunda iki taraf arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine devreye silah ve bıçaklar girdi. Yaşanan kavgada Yunus G. ve Zeki K., isimli şahıslar tabanca ile vurulurken Serkan B. ise bıçaklanarak yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Denizli Devlet ve Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine kaldırıldı. Yaşanan olay sonrası tarafların araçlarında maddi hasarda oluşurken, olay yerine gelen polis ekipleri ise her iki gruptan da toplamda 5 kişiyi gözaltına aldı.    Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.     

(İHA)- Denizli Merkezefendi ilçesinde meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. 

 


Olay, Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahallesi’ndeki bir tekstil fabrikasının önünde meydana geldi. İddialara göre, geçtiğimiz günlerde devredilen fabrikanın alım satımı konusunda iki taraf arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine devreye silah ve bıçaklar girdi. Yaşanan kavgada Yunus G. ve Zeki K., isimli şahıslar tabanca ile vurulurken Serkan B. ise bıçaklanarak yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Denizli Devlet ve Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine kaldırıldı. Yaşanan olay sonrası tarafların araçlarında maddi hasarda oluşurken, olay yerine gelen polis ekipleri ise her iki gruptan da toplamda 5 kişiyi gözaltına aldı. 
 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.