Denizli'de Sisten Göz Gözü Görmüyor

DENİZLİ 12.02.2020 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Sisten Göz Gözü Görmüyor

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde yoğun sis etkili olurken, görüş uzaklığı, 10 metreye kadar düştü. Yollarda olan sürücüler zor anlar yaşadı.   Kentte gece saatlerinden beri etkili olan yoğun sis, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Görüş uzaklığı yer yer 10 metreye kadar düşerken yollarda olan sürücüler zor anlar yaşadı. Yoğun sis nedeniyle ilçeye hakim bölgesinde bakıldığında şehir merkezi adeta görünmüyor.     Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, kuvvetli yüksek basınç merkezi nedeniyle ilçe bölge genelinde bu gece ve gün boyu sis görülecek. Uzmanlar, görüş uzaklığı düştüğü için ulaşımda aksama başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtti.      

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde yoğun sis etkili olurken, görüş uzaklığı, 10 metreye kadar düştü. Yollarda olan sürücüler zor anlar yaşadı.

 

Kentte gece saatlerinden beri etkili olan yoğun sis, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Görüş uzaklığı yer yer 10 metreye kadar düşerken yollarda olan sürücüler zor anlar yaşadı. Yoğun sis nedeniyle ilçeye hakim bölgesinde bakıldığında şehir merkezi adeta görünmüyor.

 

 

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, kuvvetli yüksek basınç merkezi nedeniyle ilçe bölge genelinde bu gece ve gün boyu sis görülecek. Uzmanlar, görüş uzaklığı düştüğü için ulaşımda aksama başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.