Denizli'de Son Hava Durumu

DENİZLİ 08.01.2020 - 18:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Son Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son tahminlere göre, Denizli'de yüksek kesimlerde kar yağışı beklenirken şehir merkezinde sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ise 5 derece civarlarında olacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den bilgilere göre, bu gece Denizli merkez ve çevresinde hafif yağmur bekleniyor. Yüksek kesimlerde kar yağışının görülmesi tahmin edilirken alçak kesimlerde yağmur ve karla karışık yağmur yağışı bekleniyor. Denizli'de yarın ise hava çok bulutlu olacak, sıcaklığın en yüksek 5 derece olması tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden itibaren kentte hava sıcaklığının eksilere düşmesi ve don olaylarının yaşanması tahmin ediliyor. Denizli şehir merkezinde hafta başına kadar kar beklenmiyor. Meteorolojiden yapılan açıklamada, kentte meydana gelecek don ve sis olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği belirtildi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son tahminlere göre, Denizli'de yüksek kesimlerde kar yağışı beklenirken şehir merkezinde sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ise 5 derece civarlarında olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den bilgilere göre, bu gece Denizli merkez ve çevresinde hafif yağmur bekleniyor. Yüksek kesimlerde kar yağışının görülmesi tahmin edilirken alçak kesimlerde yağmur ve karla karışık yağmur yağışı bekleniyor. Denizli'de yarın ise hava çok bulutlu olacak, sıcaklığın en yüksek 5 derece olması tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden itibaren kentte hava sıcaklığının eksilere düşmesi ve don olaylarının yaşanması tahmin ediliyor. Denizli şehir merkezinde hafta başına kadar kar beklenmiyor. Meteorolojiden yapılan açıklamada, kentte meydana gelecek don ve sis olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.