Denizli'de soyguncuyu yakalayan bekçiler ödüllendirildi

ASAYİŞ 29.05.2019 - 15:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de soyguncuyu yakalayan bekçiler ödüllendirildi

Denizli Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Bayramyeri Meydanı'nda bulunan Belediye İş Hanı’nda meydana gelen olayda, 50 bin TL'lik kuyumcu soyguncusunu kıskıvrak yakalamıştı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Gece Kartalları' ödüllendirildi.   Denizli Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri, 27.05.2019 günü gece 02.30 sularında Bayramyeri Tuhafiyeciler Caddesi üzerinde devriye görevlilerini ifa ettikleri esnada bölgedeki bir kuyumcu dükkânının kapısının açık olduğunu ve dükkân içerisinde yüzü kapalı, elinde keser bulunan erkek bir şahsın bulunduğunu fark etmeleri üzerine kovalamaca başlamış ve bekçilerimiz soyguncuyu kıskıvrak yakalamıştır. Bu başarılı çalışmaları, görevlerinde gösterdikleri takdire şayan gayretleri ve hassasiyetlerinden dolayı Teşekkür Belgesi ile ödüllendirilen personelleri makamında kabul etti.   Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir konuşmalarında; “Bekçiler geceleri sokaklarımızın huzurlu, halkımızın rahatça uyumasının en önemli unsurudur. Bekçilerimiz  yaşamın her anında olmaya devam etmektedir.Bizlerde rehavete kapılmadan Huzur Adası Denizli  için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu bize yeter ancak hayatta her şeyin bir karşılığı olduğu gibi bu özverili çalışmalarınızın da bir karşılığı olduğuna inanıyor, bu bilinçle çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını dileyerek sizleri tebrik ediyorum.”  diyerek konuşmalarını sonlandırmışlardır.   Düzenlenen ödül programı; Belgelerin ve hediyelerin takdimi ve birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son bulmuştur.  

Denizli Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Bayramyeri Meydanı'nda bulunan Belediye İş Hanı’nda meydana gelen olayda, 50 bin TL'lik kuyumcu soyguncusunu kıskıvrak yakalamıştı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Gece Kartalları' ödüllendirildi.

 

Denizli Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri, 27.05.2019 günü gece 02.30 sularında Bayramyeri Tuhafiyeciler Caddesi üzerinde devriye görevlilerini ifa ettikleri esnada bölgedeki bir kuyumcu dükkânının kapısının açık olduğunu ve dükkân içerisinde yüzü kapalı, elinde keser bulunan erkek bir şahsın bulunduğunu fark etmeleri üzerine kovalamaca başlamış ve bekçilerimiz soyguncuyu kıskıvrak yakalamıştır. Bu başarılı çalışmaları, görevlerinde gösterdikleri takdire şayan gayretleri ve hassasiyetlerinden dolayı Teşekkür Belgesi ile ödüllendirilen personelleri makamında kabul etti.

 

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir konuşmalarında; “Bekçiler geceleri sokaklarımızın huzurlu, halkımızın rahatça uyumasının en önemli unsurudur. Bekçilerimiz  yaşamın her anında olmaya devam etmektedir.Bizlerde rehavete kapılmadan Huzur Adası Denizli  için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu bize yeter ancak hayatta her şeyin bir karşılığı olduğu gibi bu özverili çalışmalarınızın da bir karşılığı olduğuna inanıyor, bu bilinçle çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını dileyerek sizleri tebrik ediyorum.”  diyerek konuşmalarını sonlandırmışlardır.

 

Düzenlenen ödül programı; Belgelerin ve hediyelerin takdimi ve birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son bulmuştur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.