Denizli'de su kesintisi!

YAŞAM 16.11.2019 - 10:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de su kesintisi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 4 ilçede alt yapı ve ana şebeke arızaları nedeniyle plansız su kesintisi uygulayacak.   DESKİ tarafından bugün, Pamukkale, Baklan, Beyağaç ve Serinhisar ilçelerinde altyapı ve arıza nedeniyle 10 mahallede su kesintisi olacağını duyurdu. Serinhisar İlçesi’nde Yenice Mahallesi, Baklan İlçesi’nde, Gökpınar ve Hüsamettin Dede Mahallelerinde, alt yapı çalışmaları nedeniyle sular çalışma süresince akmayacak. Beyağaç İlçesi, Cumhuriyet, Fatih, Hürriyet, Yeni ve Zafer mahallerinde, Pamukkale İlçesi’nde ise Asmalıevler Mahallesi’nde 6617 sokakta ana şebeke arızası nedeniyle, Aktepe Mahallesi’nde 2422 sokakta alt yapı çalışması nedeniyle meydana gelen ana şebeke arızası nedeniyle suların kesik olacağı belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 4 ilçede alt yapı ve ana şebeke arızaları nedeniyle plansız su kesintisi uygulayacak.

 

DESKİ tarafından bugün, Pamukkale, Baklan, Beyağaç ve Serinhisar ilçelerinde altyapı ve arıza nedeniyle 10 mahallede su kesintisi olacağını duyurdu. Serinhisar İlçesi’nde Yenice Mahallesi, Baklan İlçesi’nde, Gökpınar ve Hüsamettin Dede Mahallelerinde, alt yapı çalışmaları nedeniyle sular çalışma süresince akmayacak. Beyağaç İlçesi, Cumhuriyet, Fatih, Hürriyet, Yeni ve Zafer mahallerinde, Pamukkale İlçesi’nde ise Asmalıevler Mahallesi’nde 6617 sokakta ana şebeke arızası nedeniyle, Aktepe Mahallesi’nde 2422 sokakta alt yapı çalışması nedeniyle meydana gelen ana şebeke arızası nedeniyle suların kesik olacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.