Denizli'de Süper Ay ve Hilal buluştu

DENİZLİ 05.12.2017 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Süper Ay ve Hilal buluştu

Ay’ın Dünya'ya en yakın olduğu 3 ve 4 Aralık günü Denizli’de net bir şekilde görüldü. Dün akşam Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu tarafından çekilen bu fotoğraf, güzel bir görsel oluştururken sosyal medyada büyük beğeni gördü.   Dünya'nın uydusu Ay'ın, yerküremize en yakın mesafeye geldiği noktada 'Süper Ay' olayı yaşanıyor. Dün akşam saat 21.00'da Denizli Kızılay Şube binasının Hilaline denk gelen dolunayı görüntüleyen Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.   Erdal Otçu’nun bu paylaşımı büyük beğeni alırken Hilal ile Ay’ın buluştuğu fotoğrafı görenler, Otçu’nun bu anı yakalayabilmesinden dolayı tebrik etti.   Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu çektiği bu fotoğrafı , “Bu akşam 21.00’da dolunay Hilal ile buluştu..Bu birlikteliği yakalamak da bana nasip oldu...” ifadesiyle paylaştı.   SÜPER AY NEDİR? Dünya'nın uydusu Ay, eliptik bir yörüngede Dünya etrafında döndüğü yılda 1 kez gezegenimize en yakın noktasına ulaşıyor. "Süper Ay" olarak adlandırılan bu gökyüzü olayı bu yıl için 3 Aralık’ta en yakın anı olarak gerçekleşti.  Denizli’de 4 Aralık akşamı da görülen dolunay objektiflere böyle yansıdı.  

Ay’ın Dünya'ya en yakın olduğu 3 ve 4 Aralık günü Denizli’de net bir şekilde görüldü. Dün akşam Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu tarafından çekilen bu fotoğraf, güzel bir görsel oluştururken sosyal medyada büyük beğeni gördü.

 

Dünya'nın uydusu Ay'ın, yerküremize en yakın mesafeye geldiği noktada 'Süper Ay' olayı yaşanıyor. Dün akşam saat 21.00'da Denizli Kızılay Şube binasının Hilaline denk gelen dolunayı görüntüleyen Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Erdal Otçu’nun bu paylaşımı büyük beğeni alırken Hilal ile Ay’ın buluştuğu fotoğrafı görenler, Otçu’nun bu anı yakalayabilmesinden dolayı tebrik etti.

 

Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu çektiği bu fotoğrafı , “Bu akşam 21.00’da dolunay Hilal ile buluştu..Bu birlikteliği yakalamak da bana nasip oldu...” ifadesiyle paylaştı.

 

SÜPER AY NEDİR?

Dünya'nın uydusu Ay, eliptik bir yörüngede Dünya etrafında döndüğü yılda 1 kez gezegenimize en yakın noktasına ulaşıyor. "Süper Ay" olarak adlandırılan bu gökyüzü olayı bu yıl için 3 Aralık’ta en yakın anı olarak gerçekleşti.  Denizli’de 4 Aralık akşamı da görülen dolunay objektiflere böyle yansıdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.