Denizli’de Süper Lig sevinci!

SPOR 13.05.2019 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de Süper Lig sevinci!

Spor Toto 1. Lig’de 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan Denizlispor’da bayram havası yaşanıyor. Süper Lig coşkusu ile taraftarlar kenti adeta karnaval alanına çevirdi.  Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u 6-0 mağlup eden Abalı Denizlispor, 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Kapalı gişe oynanan karşılaşma boyunca tezahürat yapan yaklaşık 15 bin taraftar, maçın bitiş düdüğü ile birlikte Süper Lig’e çıkmanın coşkusunu yaşamaya başladı. Taraftarlar kentin simgesi olan horoz heykelinin bulunduğu Delikli Çınar Meydanı'nı yaptıkları kutlama ile adeta karnaval alanına çevirdi.  Kent genelinde bayram havası yaşanırken, yeşil-siyahlı formalarını giyen taraftarlar meşaleler yakıp marşlar söyleyerek kutlama yapıp, Süper Lig’e çıkmanın coşkusunu doyasıya yaşadı.           

Spor Toto 1. Lig’de 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan Denizlispor’da bayram havası yaşanıyor. Süper Lig coşkusu ile taraftarlar kenti adeta karnaval alanına çevirdi. 


Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u 6-0 mağlup eden Abalı Denizlispor, 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Kapalı gişe oynanan karşılaşma boyunca tezahürat yapan yaklaşık 15 bin taraftar, maçın bitiş düdüğü ile birlikte Süper Lig’e çıkmanın coşkusunu yaşamaya başladı. Taraftarlar kentin simgesi olan horoz heykelinin bulunduğu Delikli Çınar Meydanı'nı yaptıkları kutlama ile adeta karnaval alanına çevirdi. 


Kent genelinde bayram havası yaşanırken, yeşil-siyahlı formalarını giyen taraftarlar meşaleler yakıp marşlar söyleyerek kutlama yapıp, Süper Lig’e çıkmanın coşkusunu doyasıya yaşadı. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.