Denizli'de şüpheli kamyonda 1 kilo uyuşturucu ele geçirildi

ASAYİŞ 24.11.2020 - 17:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli'de şüpheli kamyonda 1 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde durdurulan şüpheli kamyonda 1 kilo 50 gram uyuşturucu bulundu. Olayla ilgili kamyonda bulunan 2 kişi yakalandı.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ve Merkezefendi İlçe Jandarma Komutanlığınca, Denizli’ye uyuşturucu madde sevki yapılacağı bilgisi üzerine ekipler harekete geçti. Dün akşam saatlerinde Denizli-Ankara yolu üzeri Deliklitaş Mahallesi anayol üzerinde şüpheli kamyon durduruldu.   Uyuşturucu madde arama köpeği Arya ile yapılan aramada kamyon da 1 kilo 50 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayı genişleten jandarma ekipleri yakalanan 2 şüphelinin evinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda 121 adet sikke ve 44 adet tarihi obje bulundu.   Ele geçirilen malzemelere el konulurken, suç unsurlarıyla birlikte yakalanan şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.  

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde durdurulan şüpheli kamyonda 1 kilo 50 gram uyuşturucu bulundu. Olayla ilgili kamyonda bulunan 2 kişi yakalandı.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ve Merkezefendi İlçe Jandarma Komutanlığınca, Denizli’ye uyuşturucu madde sevki yapılacağı bilgisi üzerine ekipler harekete geçti. Dün akşam saatlerinde Denizli-Ankara yolu üzeri Deliklitaş Mahallesi anayol üzerinde şüpheli kamyon durduruldu.

 

Uyuşturucu madde arama köpeği Arya ile yapılan aramada kamyon da 1 kilo 50 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayı genişleten jandarma ekipleri yakalanan 2 şüphelinin evinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda 121 adet sikke ve 44 adet tarihi obje bulundu.

 

Ele geçirilen malzemelere el konulurken, suç unsurlarıyla birlikte yakalanan şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.