Denizli’de tarihi eser kaçakçılarına operasyon: 6 şahıs yakalandı

ASAYİŞ 06.04.2021 - 09:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizli’de tarihi eser kaçakçılarına operasyon: 6 şahıs yakalandı

Denizli’nin Pamukkale ve Buldan ilçelerinde, jandarma ekiplerinin tarihi eser kaçakçılığı ile ilgili düzenlenen iki ayrı operasyonda 6 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonda çok sayıda tarihi sikke ve eser ele geçirildi.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından tarihi ve kültü varlıkları kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Pamukkale ve Buldan ilçelerinde düzenlenen iki ayrı operasyonda 6 şüpheli şahıs yakalandı. Düzenlenen operasyonlarda 442 adet çeşitli dönemlere ait sikke, 1 adet tarihi heykel başı, 1 adet gözyaşı şişesi, 15 adet tarihi obje, 17 adet tarihi yüzük ele geçirildi.   Operasyonda ele geçirilen malzemelere el konulurken yakalanan 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.  

Denizli’nin Pamukkale ve Buldan ilçelerinde, jandarma ekiplerinin tarihi eser kaçakçılığı ile ilgili düzenlenen iki ayrı operasyonda 6 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonda çok sayıda tarihi sikke ve eser ele geçirildi.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından tarihi ve kültü varlıkları kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Pamukkale ve Buldan ilçelerinde düzenlenen iki ayrı operasyonda 6 şüpheli şahıs yakalandı. Düzenlenen operasyonlarda 442 adet çeşitli dönemlere ait sikke, 1 adet tarihi heykel başı, 1 adet gözyaşı şişesi, 15 adet tarihi obje, 17 adet tarihi yüzük ele geçirildi.

 

Operasyonda ele geçirilen malzemelere el konulurken yakalanan 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.