Denizli'de tartışma kanlı bitti!

ASAYİŞ 30.10.2018 - 17:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de tartışma kanlı bitti!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde  bir esnaf kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişiyi bıçakladı.   Olay; Merkezfendi İlçesi, Saraylar Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, henüz isimleri belli olmayan ve esnaf olduğu öğrenilen bir kişi, Balık Hali olarak bilinen noktada daha önce kendisini 150.000 TL dolandırdığını iddia ettiği şahısla karşılaştı. İki kişi arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Bu esna da dolandırılan esnaf sinirlerine hakim olamadı ve dolandırıcı olduğunu iddia ettiği kişiyi bıçakladı.   Aldığı bıçak darbesiyle yerde kalan şahıs ile bıçaklayan kişiyi yine araya giren çevredeki esnaf ve vatandaşlar ayırdı. Daha sonra durum hemen emniyet güçlerine bildirildi. Yaralı şahıs için de sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri aldığı bıçak darbesi ile yerde kalan şahsa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.   Bıçaklayan kişi ise Polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Yaşanan ve iddia edilen olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.   Kaynak: Meriçulukuş  

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde  bir esnaf kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişiyi bıçakladı.

 

Olay; Merkezfendi İlçesi, Saraylar Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, henüz isimleri belli olmayan ve esnaf olduğu öğrenilen bir kişi, Balık Hali olarak bilinen noktada daha önce kendisini 150.000 TL dolandırdığını iddia ettiği şahısla karşılaştı. İki kişi arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Bu esna da dolandırılan esnaf sinirlerine hakim olamadı ve dolandırıcı olduğunu iddia ettiği kişiyi bıçakladı.

 

Aldığı bıçak darbesiyle yerde kalan şahıs ile bıçaklayan kişiyi yine araya giren çevredeki esnaf ve vatandaşlar ayırdı. Daha sonra durum hemen emniyet güçlerine bildirildi. Yaralı şahıs için de sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri aldığı bıçak darbesi ile yerde kalan şahsa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

 

Bıçaklayan kişi ise Polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Yaşanan ve iddia edilen olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: Meriçulukuş
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.