Denizli'de Tek Katlı Ev Alevler İçerisinde Kaldı

ASAYİŞ 16.02.2019 - 12:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Tek Katlı Ev Alevler İçerisinde Kaldı

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bir ev çıkan yangın nedeniyle kullanılmaz hale geldi.     Olay, Pamukkale İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, tek katlı evde çıkan yangın, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktı. Evden çıkan dumanları fark eden mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen kayalık şubesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin yangını söndürmesine rağmen, evin belli bir kısmı kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.  

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bir ev çıkan yangın nedeniyle kullanılmaz hale geldi.

 

 

Olay, Pamukkale İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, tek katlı evde çıkan yangın, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktı. Evden çıkan dumanları fark eden mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen kayalık şubesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin yangını söndürmesine rağmen, evin belli bir kısmı kullanılamaz hale geldi.


Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.