Denizli'de terzi dükkanında yangın!

DENİZLİ 31.05.2017 - 13:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de terzi dükkanında yangın!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir terzi dükkanında çıkan yangın korkuttu.

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir terzi dükkanında çıkan yangın korkuttu.   Olay bugün Değirmenönü Mahallesi  Mimar Sinan Caddesi'nde Hatice K.'ya ait terzi dükkanında meydana geldi.  Hatice K. dükkanda olmadığı bir sırada elektrik aksamından kaynaklanan yangını komşu esnaflar fark etti.  Dükkanın havalandırma deliğinden siyah dumanların çıkmasınınsın fark edilmesiyle itfaiyeye haber verildi.   Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sonrası yangın söndürülürken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Dükkan içerisinde alevlerden tutuşan giysiler söndürülmek için dışarı cıkarıldı.   Meydana gelen yangında herhangi can kaybı ve yaralanma yaşanmazken dükkanda maddi hasar meydana geldi.
Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir terzi dükkanında çıkan yangın korkuttu.

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir terzi dükkanında çıkan yangın korkuttu.

 

Olay bugün Değirmenönü Mahallesi  Mimar Sinan Caddesi'nde Hatice K.'ya ait terzi dükkanında meydana geldi.  Hatice K. dükkanda olmadığı bir sırada elektrik aksamından kaynaklanan yangını komşu esnaflar fark etti.  Dükkanın havalandırma deliğinden siyah dumanların çıkmasınınsın fark edilmesiyle itfaiyeye haber verildi.

 

Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sonrası yangın söndürülürken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Dükkan içerisinde alevlerden tutuşan giysiler söndürülmek için dışarı cıkarıldı.

 

Meydana gelen yangında herhangi can kaybı ve yaralanma yaşanmazken dükkanda maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.