Denizli'de toplanmayan çöpler, hastalıklara davetiye çıkartıyor

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2019 - 11:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de toplanmayan çöpler, hastalıklara davetiye çıkartıyor

Denizli’nin Buldan ilçesinin bazı mahallelerinde geç toplandığı için biriken çöpler vatandaşlarına tepkilerine neden oldu.  Buldan ilçesindeki bazı mahallelerde çöplerin uzun zaman toplanmaması sağlığı tehdit etmeye başlarken bunun yanında görüntü kirliliğine de sebep oldu. Toplama işleminin geç yapılmasından dolayı çöpler bazı bölgelerde kutulardan taşıp sokaklara yayıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar ise çöplerin geç toplanmasına bir anlam veremediklerini söylediler. Kent merkezinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi’nde günlerce toplanmayan çöplerden dolayı vatandaşlar sağlıklarının tehlike altında olduğunu ve özellikle sıcak havada kötü kokudan dolayı evlerinde cam, pencere açamadıklarını kaydederek Buldan Belediyesi’nin duruma bir çözüm bulmasını istediler.    Buldan Belediyesi bünyesinde 3 tane çöp toplama kamyonu olduğu ancak birinin geçtiğimiz ay yaptığı trafik kazasından dolayı çalışmadığı öğrenildi.   

Denizli’nin Buldan ilçesinin bazı mahallelerinde geç toplandığı için biriken çöpler vatandaşlarına tepkilerine neden oldu. 


Buldan ilçesindeki bazı mahallelerde çöplerin uzun zaman toplanmaması sağlığı tehdit etmeye başlarken bunun yanında görüntü kirliliğine de sebep oldu. Toplama işleminin geç yapılmasından dolayı çöpler bazı bölgelerde kutulardan taşıp sokaklara yayıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar ise çöplerin geç toplanmasına bir anlam veremediklerini söylediler. Kent merkezinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi’nde günlerce toplanmayan çöplerden dolayı vatandaşlar sağlıklarının tehlike altında olduğunu ve özellikle sıcak havada kötü kokudan dolayı evlerinde cam, pencere açamadıklarını kaydederek Buldan Belediyesi’nin duruma bir çözüm bulmasını istediler. 
 

Buldan Belediyesi bünyesinde 3 tane çöp toplama kamyonu olduğu ancak birinin geçtiğimiz ay yaptığı trafik kazasından dolayı çalışmadığı öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.