Denizli’de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2019 - 08:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil yol kenarındaki bir ağacı devirdikten sonra bir başka ağaca çarparak durabildi. Kaza sonrası alev alan ve trafik polislerinin söndürdüğü otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.  Edinilen bilgilere göre, kaza Denizli-Antalya karayolu Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvarda seyir halinde olan Emre Demirel idaresindeki 20 GG 378 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir ağaca çarparak devirdi. Ardından hızını alamayan otomobil bir başka ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile alev alan otomobili olay yerinde devriye geze trafik polisleri fark ederek araçlarındaki yangın tüpüyle müdahale edip söndürdü. Ardından trafik polisleri itfaiye ve 112 acil servisi arayarak yardım istedi.    Kazazedeleri sıkıştıkları yerden itfaiye çıkardı  İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler araç içerisinde sürücü ile birlikte sıkışan Aydın Işık, Emre Gökçe ve Mehmet Kaplan'ın olduğu yaralıları kurtarmak için hummalı bir çalışma başlattı. Yaralılar yaklaşık 15 dakikalık bir müdahalenin ardından sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslar ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi başta olmak üzere çeşitli hastanelere kaldırıldılar. Kazada sürücü Demirel ise olay yerinde hayatını kaybetti. Demirel’in cansız bedeni de otopsi yapılmak için morga gönderildi. Kazada devrilen ağaç ise olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından motorlu testereler ile kesilerek bölgeden kaldırıldı.    Kamyon kasasına çıkarak olay mahallini izlediler  Kazadan yaklaşık yarım saat sonra olay mahalline gelen kazazedelerin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Olayı duyan çevredeki vatandaşlar ise kaza mahalline görmek için adeta bölgeye akın ederken, bazı vatandaşlar ise kazayı kamyon dorsesine çıkarak izledi.  Öte yandan, kaza yapan otomobil hurda yığınına dönerken, olay yerinden 2 farklı çekici ile 2 parça halinde kaldırıldı.  Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.     

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil yol kenarındaki bir ağacı devirdikten sonra bir başka ağaca çarparak durabildi. Kaza sonrası alev alan ve trafik polislerinin söndürdüğü otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı. 


Edinilen bilgilere göre, kaza Denizli-Antalya karayolu Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvarda seyir halinde olan Emre Demirel idaresindeki 20 GG 378 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir ağaca çarparak devirdi. Ardından hızını alamayan otomobil bir başka ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile alev alan otomobili olay yerinde devriye geze trafik polisleri fark ederek araçlarındaki yangın tüpüyle müdahale edip söndürdü. Ardından trafik polisleri itfaiye ve 112 acil servisi arayarak yardım istedi. 

 



Kazazedeleri sıkıştıkları yerden itfaiye çıkardı 


İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler araç içerisinde sürücü ile birlikte sıkışan Aydın Işık, Emre Gökçe ve Mehmet Kaplan'ın olduğu yaralıları kurtarmak için hummalı bir çalışma başlattı. Yaralılar yaklaşık 15 dakikalık bir müdahalenin ardından sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslar ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi başta olmak üzere çeşitli hastanelere kaldırıldılar. Kazada sürücü Demirel ise olay yerinde hayatını kaybetti. Demirel’in cansız bedeni de otopsi yapılmak için morga gönderildi. Kazada devrilen ağaç ise olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından motorlu testereler ile kesilerek bölgeden kaldırıldı. 

 



Kamyon kasasına çıkarak olay mahallini izlediler 


Kazadan yaklaşık yarım saat sonra olay mahalline gelen kazazedelerin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Olayı duyan çevredeki vatandaşlar ise kaza mahalline görmek için adeta bölgeye akın ederken, bazı vatandaşlar ise kazayı kamyon dorsesine çıkarak izledi. 


Öte yandan, kaza yapan otomobil hurda yığınına dönerken, olay yerinden 2 farklı çekici ile 2 parça halinde kaldırıldı. 


Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.