Denizli’de trafik kazası: 3 yaralı

ASAYİŞ 24.08.2018 - 14:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de trafik kazası: 3 yaralı

Denizli’de kurban bayramının üçüncü günü meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.     Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Çivril ilçesi Uşak karayolunda dün gece saat 23.10 sıralarında O.U. (32) idaresindeki 64 BL 269 plakalı kamyonet ile aynı yönde seyreden ve yolun sağ tarafına yanaşmak isteyen K.B. (24) idaresindeki 20 LV 102 plakalı araç çarpıştı.    Çarpmanın etkisiyle kamyonet refüje çıkarken otomobilde şarampole yuvarlandı. Araç sürüleri O.U. ile K.B ve araçtaki yolcu P.T (19) araçlardan kendi imkânları ile çıkarak polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaparken araçta bulunan P.T. ambulansla Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı.     Sürücüler O.U. , K.B. ve yolcu P.T.’un sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken kaza nedeniyle Uşak Çivril yolunda trafik kontrollü şekilde tek şeritten sağlandı.      Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Denizli’de kurban bayramının üçüncü günü meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. 

  
Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Çivril ilçesi Uşak karayolunda dün gece saat 23.10 sıralarında O.U. (32) idaresindeki 64 BL 269 plakalı kamyonet ile aynı yönde seyreden ve yolun sağ tarafına yanaşmak isteyen K.B. (24) idaresindeki 20 LV 102 plakalı araç çarpıştı.   
Çarpmanın etkisiyle kamyonet refüje çıkarken otomobilde şarampole yuvarlandı. Araç sürüleri O.U. ile K.B ve araçtaki yolcu P.T (19) araçlardan kendi imkânları ile çıkarak polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaparken araçta bulunan P.T. ambulansla Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
  


Sürücüler O.U. , K.B. ve yolcu P.T.’un sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken kaza nedeniyle Uşak Çivril yolunda trafik kontrollü şekilde tek şeritten sağlandı.  


  
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.