Denizli'de trafik kazası: 4 yaralı

DENİZLİ 19.10.2017 - 14:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de trafik kazası: 4 yaralı

Denizli Kale ilçesinde meydana gelen kazada  iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Kale Ortatepe mevkide meydana gelen kazada Şevket Demir yönetimindeki 48 NL 861 plakalı otomobil ile Bircan Avcı'nın kullandığı 34 ST 0861 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Şevket Demir ile araçlarda bulunan Levent Ceyhan, Ece Çetin ve Sena Toklu yaralandı.   Çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücülerin yardımına koştuğu kaza 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.   Otomobilde sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılana kazazedeler sağlık ekipleri tarafından Kale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Kale ilçesinde meydana gelen kazada  iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Kale Ortatepe mevkide meydana gelen kazada Şevket Demir yönetimindeki 48 NL 861 plakalı otomobil ile Bircan Avcı'nın kullandığı 34 ST 0861 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Şevket Demir ile araçlarda bulunan Levent Ceyhan, Ece Çetin ve Sena Toklu yaralandı.

 

Çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücülerin yardımına koştuğu kaza 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Otomobilde sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılana kazazedeler sağlık ekipleri tarafından Kale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.