Denizli'de trafik kazası: 5 yaralı

ASAYİŞ 03.01.2020 - 09:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de trafik kazası: 5 yaralı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde iki otomobilin çarpıştığı kazada bir otomobil takla attı. Kazada 5 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre; dün gece Merkezefendi İlçesi Akçeşme Mahallesi Menderes Bulvarı’nda meydana gelen kazada aynı yönde ilerleyen Osman D. yönetimindeki 03 FD 993 plakalı otomobil ile Ahmet A. yönetimindeki 20 UA 751 plakalı otomobil dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Kazada sürücüler ve araçlarda bulunan Emine D., Ekülanur D. ve Gürkan G. yaralandı.   Çevredekilerin yardımına koştuğu kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. İhbar üzerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinden sonra yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası araçlardan akan yağ nedeniyle trafik kontrollü sağlandı. İtfaiye ekiplerinin yola dökülen yağları temizlemesinin ve araçların kaldırılması sonrası trafik normal seyrine döndü.   Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde iki otomobilin çarpıştığı kazada bir otomobil takla attı. Kazada 5 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre; dün gece Merkezefendi İlçesi Akçeşme Mahallesi Menderes Bulvarı’nda meydana gelen kazada aynı yönde ilerleyen Osman D. yönetimindeki 03 FD 993 plakalı otomobil ile Ahmet A. yönetimindeki 20 UA 751 plakalı otomobil dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Kazada sürücüler ve araçlarda bulunan Emine D., Ekülanur D. ve Gürkan G. yaralandı.

 

Çevredekilerin yardımına koştuğu kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. İhbar üzerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinden sonra yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası araçlardan akan yağ nedeniyle trafik kontrollü sağlandı. İtfaiye ekiplerinin yola dökülen yağları temizlemesinin ve araçların kaldırılması sonrası trafik normal seyrine döndü.

 

Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.