Denizli'de traktör ile otomobil çarpıştı 5 kişi yaralandı

ASAYİŞ 05.06.2019 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de traktör ile otomobil çarpıştı 5 kişi yaralandı

Denizli'nin Honaz ilçesinde traktör ile otomobilin çarpıması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından yaralılar hastanede tedavi altına alındı.   Edinilen bilgiye göre, kaza dün salı günü Honaz İlçesinin Kocabaş Mahallesi'nin meydana geldi. Olay, saat 15.30 sıralarında Cezaevi kavşağında 03 AAE plakalı otomobil sürücüsü Serdar Abacı ile İbrahim Serbest yönetiminde ki 20 H 1667 plakalı traktör ile çarpıştı. Traktörün römorkunda yüklü olan arpa ise yola saçıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine Jandarma,İtfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan, Demet Abacı, Sait Abacı, Uğur Abacı itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra, sağlık ekiplerine teslim edildi. Meydana gelen trafik kazasında yaralanan 5 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldılar. Ekipler tarafından yol temizlendikten belli bir süre sonra trafiğe açıldı.   Yaralanan 5 kişinin sağlık durumlarında hayati tehlike taşımadığı belirtildi.  

Denizli'nin Honaz ilçesinde traktör ile otomobilin çarpıması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza dün salı günü Honaz İlçesinin Kocabaş Mahallesi'nin meydana geldi. Olay, saat 15.30 sıralarında Cezaevi kavşağında 03 AAE plakalı otomobil sürücüsü Serdar Abacı ile İbrahim Serbest yönetiminde ki 20 H 1667 plakalı traktör ile çarpıştı. Traktörün römorkunda yüklü olan arpa ise yola saçıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine Jandarma,İtfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan, Demet Abacı, Sait Abacı, Uğur Abacı itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra, sağlık ekiplerine teslim edildi. Meydana gelen trafik kazasında yaralanan 5 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldılar. Ekipler tarafından yol temizlendikten belli bir süre sonra trafiğe açıldı.

 

Yaralanan 5 kişinin sağlık durumlarında hayati tehlike taşımadığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.