Denizli'de Traktör Kazası: 1 Yaralı

ASAYİŞ 01.05.2017 - 18:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Traktör Kazası: 1 Yaralı

Denizli Çameli ilçesine Bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi yaralandı

Denizli Çameli ilçesine Bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi yaralandı.   Denizli Çameli ilçesine Bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde çiftçilik yapan 44 yaşındaki Yılmaz Çabuk, tarlasını sürmek için sabah saatlerinde evinden çıktı.   Tarlabaşı mevkiindeki tarlasında çift sürerken bir anda 09 VE 641 plakalı traktörü deviren Çabuk, traktörün altında kalarak yaralandı.   Kazayı gören yakınları tarafından 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak traktörün altından kurtarılan Çabuk Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Kazazede ÇABUK'un hayati tehlikesinin bulunmadığı, hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Denizli Çameli ilçesine Bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi yaralandı

Denizli Çameli ilçesine Bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi yaralandı.

 

Denizli Çameli ilçesine Bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde çiftçilik yapan 44 yaşındaki Yılmaz Çabuk, tarlasını sürmek için sabah saatlerinde evinden çıktı.

 

Tarlabaşı mevkiindeki tarlasında çift sürerken bir anda 09 VE 641 plakalı traktörü deviren Çabuk, traktörün altında kalarak yaralandı.

 

Kazayı gören yakınları tarafından 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak traktörün altından kurtarılan Çabuk Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Kazazede ÇABUK'un hayati tehlikesinin bulunmadığı, hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.