Denizli’de Turizm Kutlamaları Çok Çoşkulu

KÜLTÜR 20.04.2017 - 16:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de Turizm Kutlamaları Çok Çoşkulu

15-22 Nisan 2017 tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kutlama töreni düzenlendi.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın da katıldığı kutlama etkinlikleri renkli gösterilere sahne olurken, burada bir konuşma yapan Vali Altıparmak, çevre kirliliğine dikkat çektiği konuşmasında özellikle piknikçileri çevreye karşı duyarlı olmaya davet etti.   Etkinlikler Valilik önünden 15 Temmuz Demokrasi Meydanına kadar yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. Buradaki etkinliğe; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Gülsüm Çelebi, Oda Başkanları, DENTROD Başkanı Gazi Murat Şen, Daire Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.     Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Denizli Osmanlı Mehteran ekibi tarafından mehter gösterisi sunuldu. Ardından ilçelerimizden gelen öğrenci topluluklarının hazırladığı halkoyunları gösterisi ilgiyle izlendi. İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri Buldan dokuması ürünleri defilesini gerçekleştirdiler.     Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından müzik dinletisinin gerçekleştirildiği etkinlikte konuşan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, çevre kirliliğine dikkat çekti. Konuşmasında piknikçilere seslenen Vali Altıparmak, önemli coğrafi güzelliklere sahip olduğumuzu hatırlatarak; “Piknik sezonu açılmaya başladı. Bugün Denizlililer buradayken bir uyarıda bulunmak istiyorum. Lütfen piknik yaptıktan sonra arkanızda o güzel tabiatımıza çöplerinizi bırakmayın. Bu kentin sakini değil, sahibi olduğunuzu unutmayın. Sizden sonra buraya gelenler güzellikleri temiz bir şekilde görsün ve bu şekilde buraları başlarına aktarsın” dedi.     Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın konuşmasının ardından, meydanda stant açan Pamukkale Üniversitesi, Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilçelerin stantları gezildi.   Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri soğuk ve sıcak meze yapımını uygulamalı olarak sundular.   
15-22 Nisan 2017 tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kutlama töreni düzenlendi.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın da katıldığı kutlama etkinlikleri renkli gösterilere sahne olurken, burada bir konuşma yapan Vali Altıparmak, çevre kirliliğine dikkat çektiği konuşmasında özellikle piknikçileri çevreye karşı duyarlı olmaya davet etti.

 

Etkinlikler Valilik önünden 15 Temmuz Demokrasi Meydanına kadar yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. Buradaki etkinliğe; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Gülsüm Çelebi, Oda Başkanları, DENTROD Başkanı Gazi Murat Şen, Daire Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Denizli Osmanlı Mehteran ekibi tarafından mehter gösterisi sunuldu. Ardından ilçelerimizden gelen öğrenci topluluklarının hazırladığı halkoyunları gösterisi ilgiyle izlendi. İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri Buldan dokuması ürünleri defilesini gerçekleştirdiler.

 

 

Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından müzik dinletisinin gerçekleştirildiği etkinlikte konuşan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, çevre kirliliğine dikkat çekti. Konuşmasında piknikçilere seslenen Vali Altıparmak, önemli coğrafi güzelliklere sahip olduğumuzu hatırlatarak; “Piknik sezonu açılmaya başladı. Bugün Denizlililer buradayken bir uyarıda bulunmak istiyorum. Lütfen piknik yaptıktan sonra arkanızda o güzel tabiatımıza çöplerinizi bırakmayın. Bu kentin sakini değil, sahibi olduğunuzu unutmayın. Sizden sonra buraya gelenler güzellikleri temiz bir şekilde görsün ve bu şekilde buraları başlarına aktarsın” dedi.

 

 

Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın konuşmasının ardından, meydanda stant açan Pamukkale Üniversitesi, Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilçelerin stantları gezildi.

 

Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri soğuk ve sıcak meze yapımını uygulamalı olarak sundular. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.