Denizli'de Türkülerle ve Şiirlerle Çanakkale Zaferi Programına Davet

DENİZLİ 12.03.2019 - 20:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Türkülerle ve Şiirlerle Çanakkale Zaferi Programına Davet

Denizli Muharip Gaziler Derneği  Şubesi  ile Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği’nin, Denizli Büyükşehir Belediyesi ‘nin katkılarıyla düzenlediği  Çanakkale Zafer Haftası etkinliğinin beşincisi düzenlenecektir.     Denizli Muharip Gaziler Derneği  Şubesi  ile Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği’nin, Denizli Büyükşehir Belediyesi ‘nin katkılarıyla düzenlediği  Çanakkale Zafer Haftası etkinliğinin beşincisi 14 Mart Perşembe akşamı saat:20.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek. Muharip Gaziler Derneği  Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar ve  Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR) Genel Başkanı Abdülkadir Uslu ortak yayınladıkları yazılı açıklama’da: Türkülerle ve şiirlerle Çanakkale’yi dillendireceğimiz Çanakkale şehitlerini ve gazilerini anma programımızı onurlandırmanızı dileriz, diyerek Denizli halkını etkinliğe davet ettiler. Sunuculuğunu Betül Yatağan’ın yapacağı gecede sahne alacak Türk halk müziği sanatçıları: Ozan Nihat, Mehmet Dağal, Sultan Turun, Hasan Arzuman.   Etkinlikte yer alacak şairler ise şu isimlerden oluştu: Abdülkadir Uslu, Hüsamettin Tat, Sadık Dağdeviren, Reyhan Pervanlar Karaalp, Mehmet Aslan, Ali Tuluk, İsmail Gökçe, Kadir Yatağan, Melahat Kuzu, Muhammet Kahraman, Ahmet Sarı, Abdullah Aksoy,Yakup Pekel, Serdar Gedizlioğlu, Veli Aykar, Mehmet Akdağoğlu, Sevim Ayhan, Leyla Meral Uçrak.    

Denizli Muharip Gaziler Derneği  Şubesi  ile Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği’nin, Denizli Büyükşehir Belediyesi ‘nin katkılarıyla düzenlediği  Çanakkale Zafer Haftası etkinliğinin beşincisi düzenlenecektir.

 

 

Denizli Muharip Gaziler Derneği  Şubesi  ile Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği’nin, Denizli Büyükşehir Belediyesi ‘nin katkılarıyla düzenlediği  Çanakkale Zafer Haftası etkinliğinin beşincisi 14 Mart Perşembe akşamı saat:20.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.

Muharip Gaziler Derneği  Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar ve  Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR) Genel Başkanı Abdülkadir Uslu ortak yayınladıkları yazılı açıklama’da: Türkülerle ve şiirlerle Çanakkale’yi dillendireceğimiz Çanakkale şehitlerini ve gazilerini anma programımızı onurlandırmanızı dileriz, diyerek Denizli halkını etkinliğe davet ettiler.

Sunuculuğunu Betül Yatağan’ın yapacağı gecede sahne alacak Türk halk müziği sanatçıları:
Ozan Nihat, Mehmet Dağal, Sultan Turun, Hasan Arzuman.

 

Etkinlikte yer alacak şairler ise şu isimlerden oluştu:
Abdülkadir Uslu, Hüsamettin Tat, Sadık Dağdeviren, Reyhan Pervanlar Karaalp, Mehmet Aslan, Ali Tuluk, İsmail Gökçe, Kadir Yatağan, Melahat Kuzu, Muhammet Kahraman, Ahmet Sarı, Abdullah Aksoy,Yakup Pekel, Serdar Gedizlioğlu, Veli Aykar, Mehmet Akdağoğlu, Sevim Ayhan, Leyla Meral Uçrak.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.