Denizli'de tutuklu sayısı 61'e yükseldi

GÜNDEM 23.11.2016 - 07:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de tutuklu sayısı 61'e yükseldi

Denizli'de tutuklu sayısı 61'e yükseldi / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 89 işadamından 33 ‘ü tutuklanmış 1 kişi ise itirafçı olarak serbest bırakılmıştı. Soruşturması devam eden 55 şüpheliden 28’i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, tutuklu sayısı 61’e yükseldi. Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında işadamlarına yönelik 1 Kasım’da yapılan operasyonda içinde işadamları, şirket yöneticileri ve esnaflarında bulunduğu 89 kişiyi gözaltına aldı. Örgüte finansal kaynak sağladığı iddiasıyla gözaltına alınan 89 kişiden ifadesi tamamlanan 34 kişiden 33’ü tutuklanmış 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi tamamlanan 29 kişi dün adliyeye sevk edildi.  Adliyeye sevk edildikten sonra mahkemeye çıkarılan 29 kişiden biri adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 28 kişi tutuklandı. Bu bağlamda tutuklu sayısı 61’e yükselirken kalan 26 şüphelinin ifadeleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.
Denizli'de tutuklu sayısı 61'e yükseldi / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 89 işadamından 33 ‘ü tutuklanmış 1 kişi ise itirafçı olarak serbest bırakılmıştı. Soruşturması devam eden 55 şüpheliden 28’i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, tutuklu sayısı 61’e yükseldi.


Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında işadamlarına yönelik 1 Kasım’da yapılan operasyonda içinde işadamları, şirket yöneticileri ve esnaflarında bulunduğu 89 kişiyi gözaltına aldı. Örgüte finansal kaynak sağladığı iddiasıyla gözaltına alınan 89 kişiden ifadesi tamamlanan 34 kişiden 33’ü tutuklanmış 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

 
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi tamamlanan 29 kişi dün adliyeye sevk edildi.  Adliyeye sevk edildikten sonra mahkemeye çıkarılan 29 kişiden biri adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 28 kişi tutuklandı. Bu bağlamda tutuklu sayısı 61’e yükselirken kalan 26 şüphelinin ifadeleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.