Denizli'de Üniversite Öğrencisi Genç Kız İntihar Etti

ASAYİŞ 16.01.2019 - 22:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Üniversite Öğrencisi Genç Kız İntihar Etti

Denizli'de Merkezefendi ilçesinde, üniversite öğrencisi Asena Fatma Altıntaş (22), ailesiyle yaşadığı evde bodrum katında kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi.     Denizli Merkezefendi ilçesi Adalet mahallesinde, 22 yaşındaki Asena Fatma Altıntaş ailesi ile birlikte yaşadığı evde kendisi bodrum katında iple tavana asarak yaşamına son verdi.     Edinilen bilgiye göre,olay, saat 15.30 sıralarında Adalet Mahallesi'nde meydana geldi. Ankara Üniversitesi 2.sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Asena Fatma Altıntaş, ailesiyle birlikte yaşadığı evinin bodrum katında tavana iple asılı bir şekilde bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine eve gelen sağlık ve polis ekipleri Asena Fatma Altıntaş'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtti. Acı haberi alarak olay yerine gelen aile yakınları sinir krizi geçirdi. İddiaya göre, annesi ve babası bir süre ayrı kaldıktan sonra, kızları için tekrardan barışmışlar. Babası ile sürekli tartıştığı düşünülüyor. Bir süre psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen genç kızın cesedi, savcılılığın ve polisin olay yerinde incelemelerinin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Savcılık ve polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.    

Denizli'de Merkezefendi ilçesinde, üniversite öğrencisi Asena Fatma Altıntaş (22), ailesiyle yaşadığı evde bodrum katında kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi.

 

 

Denizli Merkezefendi ilçesi Adalet mahallesinde, 22 yaşındaki Asena Fatma Altıntaş ailesi ile birlikte yaşadığı evde kendisi bodrum katında iple tavana asarak yaşamına son verdi.

 

 

Edinilen bilgiye göre,olay, saat 15.30 sıralarında Adalet Mahallesi'nde meydana geldi. Ankara Üniversitesi 2.sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Asena Fatma Altıntaş, ailesiyle birlikte yaşadığı evinin bodrum katında tavana iple asılı bir şekilde bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine eve gelen sağlık ve polis ekipleri Asena Fatma Altıntaş'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtti. Acı haberi alarak olay yerine gelen aile yakınları sinir krizi geçirdi.

İddiaya göre, annesi ve babası bir süre ayrı kaldıktan sonra, kızları için tekrardan barışmışlar. Babası ile sürekli tartıştığı düşünülüyor. Bir süre psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen genç kızın cesedi, savcılılığın ve polisin olay yerinde incelemelerinin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Savcılık ve polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Denizli'de Üniversite Öğrencisi Genç Kız İntihar Etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.