Denizli’de uyuşturucu operasyonu 20 tutuklama

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2019 - 13:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de uyuşturucu operasyonu 20 tutuklama

Denizli’de son 10 günde gerçekleştirilen operasyonlarda 20 zehir taciri tutuklandı.   Denizli’de polis ekiplerinin son 10 günde yaptığı operasyonlarda 20 zehir taciri tutuklanırken, bir araçta yapılan aramada el fenerini ve dikiz aynası içinde bir başka araçta yapılan aramada ise hava filtresinde uyuşturucu ele geçirildi.      EL FENERİ VE DİKİZ AYNASINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI   Kentte uyuşturucu nakletmeye çalışan zehir tacirlerine göz açtırmayan narkotik ekipleri araçlara yapılan zulaları da açığa çıkartarak uyuşturucu madde sevkiyatına engel oldu. İstanbul’dan temin ettiği 30 gram metamfetamin maddesini aracı içerisinde bulunan dikiz aynası ve el feneri içerisine gizleyerek kontrol noktalarından geçirmeye çalışan bir şüpheli yakalandı. Karayolları üzerindeki sıkı denetimlerini sürdüren görevliler uyuşturucu madde taşıyan başka bir aracıda Antalya yolu üzerinde yakaladı. Narkotik madde arama köpeğinin tepki verdiği aracın hava filtresinde 60 gram eroin maddesi bulundu.         26 ŞAHISTAN 20’Sİ TUTUKLANDI!   Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yapılan başarılı operasyonlar sonucu 465 gram metamfetamin, 173 gram eroin ve 69 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında yakalanarak adli mercilere sevk edilen yirmi altı 26 şüpheliden 20’si tutuklanarak ceza evine gönderildi.      

Denizli’de son 10 günde gerçekleştirilen operasyonlarda 20 zehir taciri tutuklandı.

 

Denizli’de polis ekiplerinin son 10 günde yaptığı operasyonlarda 20 zehir taciri tutuklanırken, bir araçta yapılan aramada el fenerini ve dikiz aynası içinde bir başka araçta yapılan aramada ise hava filtresinde uyuşturucu ele geçirildi. 
 
 

EL FENERİ VE DİKİZ AYNASINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI  

Kentte uyuşturucu nakletmeye çalışan zehir tacirlerine göz açtırmayan narkotik ekipleri araçlara yapılan zulaları da açığa çıkartarak uyuşturucu madde sevkiyatına engel oldu. İstanbul’dan temin ettiği 30 gram metamfetamin maddesini aracı içerisinde bulunan dikiz aynası ve el feneri içerisine gizleyerek kontrol noktalarından geçirmeye çalışan bir şüpheli yakalandı. Karayolları üzerindeki sıkı denetimlerini sürdüren görevliler uyuşturucu madde taşıyan başka bir aracıda Antalya yolu üzerinde yakaladı. Narkotik madde arama köpeğinin tepki verdiği aracın hava filtresinde 60 gram eroin maddesi bulundu.  

 

 
 

26 ŞAHISTAN 20’Sİ TUTUKLANDI!  

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yapılan başarılı operasyonlar sonucu 465 gram metamfetamin, 173 gram eroin ve 69 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında yakalanarak adli mercilere sevk edilen yirmi altı 26 şüpheliden 20’si tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.