Denizli'de uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 27.01.2017 - 08:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de uyuşturucu operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli'de, uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda uyuşturucu ele geçirilirken 3 kişi tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik olarak çalışma yapıldı.   Uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaşılan iki ikamet ile ilgili çalışma yapıldı. Tespit edilen ikametten çıktıktan sonra yakalanan bir şahıstan 3 adet ecstasy hap ele geçirildi. İkamet ile ilgili arama kararına istinaden yapılan aramada tepsi üzerinde satışa hazır vaziyette 19 ayrı paket halinde50 grama yakın esrar maddesi, 7 adet ecstasy hap ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 8TL paraya el konuldu.   Ayrıca arama yapılan diğer ikamette toplam 22 ayrı paket halinde 20 grama yakın esrar maddesi ve ilaç kutusu içinde 44 adet ecstasy hap ile folyo içinde 1 grama yakınmetamfetaminmaddesine el konuldu.              Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 3 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.   
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli'de, uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda uyuşturucu ele geçirilirken 3 kişi tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik olarak çalışma yapıldı.

 

Uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaşılan iki ikamet ile ilgili çalışma yapıldı. Tespit edilen ikametten çıktıktan sonra yakalanan bir şahıstan 3 adet ecstasy hap ele geçirildi. İkamet ile ilgili arama kararına istinaden yapılan aramada tepsi üzerinde satışa hazır vaziyette 19 ayrı paket halinde50 grama yakın esrar maddesi, 7 adet ecstasy hap ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 8TL paraya el konuldu.

 

Ayrıca arama yapılan diğer ikamette toplam 22 ayrı paket halinde 20 grama yakın esrar maddesi ve ilaç kutusu içinde 44 adet ecstasy hap ile folyo içinde 1 grama yakınmetamfetaminmaddesine el konuldu.      

      

Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 3 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.