Denizli’de uyuşturucu taciri kadın yakalandı!

ASAYİŞ 03.03.2021 - 10:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de uyuşturucu taciri kadın yakalandı!

Denizli’de hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan, uyuşturucu taciri kadın, sahte kimlikle yakalandı.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 500 gram uyuşturucu ele geçirildi.   Sarayköy İlçe Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde kullandığı ve ticaretini yaptığı belirlenen, A.C isimli kadın şahıs yakalandı. Yapılan kimlik kontrolünde A.C.’nin sahte kimlik kullandığı ve hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi.   Şahsın bulunduğu araçta ve üzerinde yapılan arama sonucunda poşet içerisinde 500 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahıs suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.    

Denizli’de hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan, uyuşturucu taciri kadın, sahte kimlikle yakalandı.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 500 gram uyuşturucu ele geçirildi.

 

Sarayköy İlçe Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde kullandığı ve ticaretini yaptığı belirlenen, A.C isimli kadın şahıs yakalandı. Yapılan kimlik kontrolünde A.C.’nin sahte kimlik kullandığı ve hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi.

 

Şahsın bulunduğu araçta ve üzerinde yapılan arama sonucunda poşet içerisinde 500 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahıs suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.