Denizli'de uyuşturucu tacirlerine büyük operasyon

ASAYİŞ 24.04.2019 - 14:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de uyuşturucu tacirlerine büyük operasyon

Denizli Emniyet Genel Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İstanbul'dan Denizli'ye uyuşturucu madde sevk ederek, madde ticareti yapmaya çalışan bir grub şüpheliye yönelik operasyonda 60 şahısa adli işlem uygulandı ve 11 kişi tutuklandı.     Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin yaklaşık 4 aydır yürüttüğü takip sonucunda Denizli merkezine uyuşturucu madde getireceği tespit edilen şüpheliler İzmir yolu üzerinde kıskıvrak yakalandı. Biri yabancı uyruklu iki şüphelinin kullandığı araçta yapılan aramada 5 ayrı poşet halinde 502 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Öte yandan Denizli merkezde şahısların bağlantılı olduğu bir adreste arama yapıldı. M.Ö. isimli kişiye ait ikamette yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile narkotik madde kullanımı amacı ile hazırlanmış düzenek bulundu. İzmir-Denizli Karayolu üzerinde Narkotik ekiplerinin risk analizine dayalı olarak yapılan bir diğer çalışmada ise ekiplerin dur ikazına uymayarak kaçmaya çalışan bir araç yakalandı. Araç içerisinde esrar maddesi ile ecstasy hap bulunması üzerine B.Ö.isimli şahıs gözaltına alındı. Şüphelinin Pamukkale İlçesi, Topraklık Mahallesinde bulunan adresinde yapılan aramalarda da satışa hazır halde paketlenmiş uyuşturucu maddeleri ele geçirildi. Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 2019 Nisan Ayı içerisinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlar neticesinde Denizli'de  toplam 583 gram metamfetamin maddesi, 126 gram esrar maddesi, 50 gram eroin maddesi, 53 adet ecstasy hap, 54 adet sentetik ecza ve 18 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Suçlarından 60 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Uyuşturucu Madde Ticareti Suçu kapsamında adli makamlara sevk edilen 15 şüphelinin 11’i çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.  

Denizli Emniyet Genel Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İstanbul'dan Denizli'ye uyuşturucu madde sevk ederek, madde ticareti yapmaya çalışan bir grub şüpheliye yönelik operasyonda 60 şahısa adli işlem uygulandı ve 11 kişi tutuklandı.

 

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin yaklaşık 4 aydır yürüttüğü takip sonucunda Denizli merkezine uyuşturucu madde getireceği tespit edilen şüpheliler İzmir yolu üzerinde kıskıvrak yakalandı. Biri yabancı uyruklu iki şüphelinin kullandığı araçta yapılan aramada 5 ayrı poşet halinde 502 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Öte yandan Denizli merkezde şahısların bağlantılı olduğu bir adreste arama yapıldı. M.Ö. isimli kişiye ait ikamette yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile narkotik madde kullanımı amacı ile hazırlanmış düzenek bulundu.

İzmir-Denizli Karayolu üzerinde Narkotik ekiplerinin risk analizine dayalı olarak yapılan bir diğer çalışmada ise ekiplerin dur ikazına uymayarak kaçmaya çalışan bir araç yakalandı. Araç içerisinde esrar maddesi ile ecstasy hap bulunması üzerine B.Ö.isimli şahıs gözaltına alındı. Şüphelinin Pamukkale İlçesi, Topraklık Mahallesinde bulunan adresinde yapılan aramalarda da satışa hazır halde paketlenmiş uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 2019 Nisan Ayı içerisinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlar neticesinde Denizli'de  toplam 583 gram metamfetamin maddesi, 126 gram esrar maddesi, 50 gram eroin maddesi, 53 adet ecstasy hap, 54 adet sentetik ecza ve 18 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Suçlarından 60 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Uyuşturucu Madde Ticareti Suçu kapsamında adli makamlara sevk edilen 15 şüphelinin 11’i çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.