Denizli'de uyuşturucu tacirlerine darbe!

ASAYİŞ 03.12.2018 - 11:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de uyuşturucu tacirlerine darbe!

Denizli’de devam eden uyuşturucu operasyonlarında uyuşturucu tacirlerine darbe vurulmaya devam ediyor. Narkotik ekiplerin yaptığı operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu ele geçirilirken 6 kişi yakalandı.   Tacirler uyuşturucuyu normal yollardan sokamayınca akıllara gelmeyecek uygulamalar kullanmaya başladı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Denizli’ye uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerinde çalışma başlatıldı.     Bu kapsamda Denizli-Antalya Karayolu üzerinde gerçekleştirilen kontrolleri atlatabilmek için türlü yöntemler deneyen zehir tacirleri yine kaçamadı. Antalya ilinden temin ettikleri eroin maddesini sufle kekin içerisine gizleyerek Denizli’ye getirmeye çalışan şüpheliler narkotik madde arama köpeği Çako sayesinde yakayı ele verdi. Güzergah üzerinde durdurulan şüpheli araçlarda arama yapan görevliler başka bir araç içerisinde yaptıkları aramada da eroin ve metamfetamin maddesi buldu.   Öte yandan son 3 gün içerisinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda 77 gram eroin maddesi, 18 gram metamfetamin maddesi ve 11 gram esrar maddesi il merkezine ulaşmadan ele geçirildi. 6 uyuşturucu madde satıcısı yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Uyuşturucu madde kullanan 16 şahıs hakkında da yasal işlem yapıldı.    

Denizli’de devam eden uyuşturucu operasyonlarında uyuşturucu tacirlerine darbe vurulmaya devam ediyor. Narkotik ekiplerin yaptığı operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu ele geçirilirken 6 kişi yakalandı.

 

Tacirler uyuşturucuyu normal yollardan sokamayınca akıllara gelmeyecek uygulamalar kullanmaya başladı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Denizli’ye uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerinde çalışma başlatıldı.

 

 

Bu kapsamda Denizli-Antalya Karayolu üzerinde gerçekleştirilen kontrolleri atlatabilmek için türlü yöntemler deneyen zehir tacirleri yine kaçamadı. Antalya ilinden temin ettikleri eroin maddesini sufle kekin içerisine gizleyerek Denizli’ye getirmeye çalışan şüpheliler narkotik madde arama köpeği Çako sayesinde yakayı ele verdi. Güzergah üzerinde durdurulan şüpheli araçlarda arama yapan görevliler başka bir araç içerisinde yaptıkları aramada da eroin ve metamfetamin maddesi buldu.

 

Öte yandan son 3 gün içerisinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda 77 gram eroin maddesi, 18 gram metamfetamin maddesi ve 11 gram esrar maddesi il merkezine ulaşmadan ele geçirildi. 6 uyuşturucu madde satıcısı yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Uyuşturucu madde kullanan 16 şahıs hakkında da yasal işlem yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.