Denizli'de uyuşturucuya darbe!

ASAYİŞ 21.09.2018 - 17:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de uyuşturucuya darbe!

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan uyuşturucu uygulama ve operasyonlarda uyuşturucu satışı yapan 43 şüpheli yakalandı.  Adliyeye sevk edilen 43 şüpheliden  15'i yabancı uyruklu 30 kişi tutuklandı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışmalara devam edildi.   Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla ilimiz genelindeki tedbirlerini daha da yoğunlaştırdı. Sokaklarda uyuşturucuya geçit vermeyen narkotik ekipleri yapmış oldukları kontrol ve uygulamalar ile okul bölgelerinde güvenliği sağladı. Son olarak 19 Eylül 2018 günü il merkezinde çok sayıda personelin katılımıyla çevresel faktörler açısından riskli görülen bölgelerde tespit edilen okul çevrelerinde, park, bahçe ve umuma açık yerlerde narkotik uygulaması  gerçekleştirildi. Şüpheli görülen 338 şahıs, 115 araç ve metruk binalar kontrol edildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı motorize narkotim ekipleri ve sivil ekipler tarafından uyuşturucu madde kullanıcısı oldukları belirlenen 3 kişi yakalandı. Şahısların üzerinde bulunan 6,3 gram esrar maddesine el konuldu.     İlimize ulaşan uyuşturucu maddelerin sokağa dağıtılmadantoplu olarak yakalanabilmesi amacıyla yabancı uyruklu şahıslar tarafından kullanılan kiralık apartlara operasyon düzenleyen narkotik ekipleri apartların içerisinde asma tavan aralığı, banyo-tuvalet havalandırmaları gibi yerlere zula yapılarak saklanan yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Yürütülen çalışmalarda yakalanan 504 gram metamfetamin maddesine, 700 gram eroin maddesine, 300 gram esrar maddesine ve 130 adet uyuşturucu hapael konuldu.     Uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında adli mercilere sevk edilen 15’i yabancı uyruklu 43 şüpheliden 12’si Afgan ve İran uyruklu olmak üzere otuz toplamda 30 şüpheli tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanıcısı 34 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.    

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan uyuşturucu uygulama ve operasyonlarda uyuşturucu satışı yapan 43 şüpheli yakalandı.  Adliyeye sevk edilen 43 şüpheliden  15'i yabancı uyruklu 30 kişi tutuklandı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışmalara devam edildi.

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla ilimiz genelindeki tedbirlerini daha da yoğunlaştırdı. Sokaklarda uyuşturucuya geçit vermeyen narkotik ekipleri yapmış oldukları kontrol ve uygulamalar ile okul bölgelerinde güvenliği sağladı. Son olarak 19 Eylül 2018 günü il merkezinde çok sayıda personelin katılımıyla çevresel faktörler açısından riskli görülen bölgelerde tespit edilen okul çevrelerinde, park, bahçe ve umuma açık yerlerde narkotik uygulaması  gerçekleştirildi. Şüpheli görülen 338 şahıs, 115 araç ve metruk binalar kontrol edildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı motorize narkotim ekipleri ve sivil ekipler tarafından uyuşturucu madde kullanıcısı oldukları belirlenen 3 kişi yakalandı. Şahısların üzerinde bulunan 6,3 gram esrar maddesine el konuldu.

 

 

İlimize ulaşan uyuşturucu maddelerin sokağa dağıtılmadantoplu olarak yakalanabilmesi amacıyla yabancı uyruklu şahıslar tarafından kullanılan kiralık apartlara operasyon düzenleyen narkotik ekipleri apartların içerisinde asma tavan aralığı, banyo-tuvalet havalandırmaları gibi yerlere zula yapılarak saklanan yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Yürütülen çalışmalarda yakalanan 504 gram metamfetamin maddesine, 700 gram eroin maddesine, 300 gram esrar maddesine ve 130 adet uyuşturucu hapael konuldu.

 

 

Uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında adli mercilere sevk edilen 15’i yabancı uyruklu 43 şüpheliden 12’si Afgan ve İran uyruklu olmak üzere otuz toplamda 30 şüpheli tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanıcısı 34 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.