Denizli’de ve Ege,Marmara’da Hissedilen Depremi Önceden Tahmin Eden Twetler Yok Artık!

GÜNDEM 12.06.2017 - 18:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de ve Ege,Marmara’da Hissedilen Depremi Önceden Tahmin Eden Twetler Yok Artık!

Twitter’ da Pazar günü gece saatlerinde attığı tweet ile herkesi şaşırtan kullanıcı ve diğer kişi ise CHP’li Melda Onur’du, depremden 2 saat öncesinde attığı tweetle şaşırttı.

Twitter’ da Pazar günü gece saatlerinde attığı tweet ile herkesi şaşırtan kullanıcı ve diğer kişi ise CHP’li Melda Onur’du, depremden  2 saat öncesinde attığı tweetle şaşırttı.     @corleone105 isimli Twitter kullanıcısı, Pazar gecesi saat 01.00 civarında attığı tweet’te bu gün gerçekleşen depremi şiddetine kadar bildi. Şu sıralar Twitter’ın tartışmasız en büyük fenomeni @corleone105 isimli bir kullanıcı.    Pazar gecesi saat 01.02’de ‘6.3 geliyor herkes önlemini alsın havayı kokluyorum ben ne dersem o’ şeklinde bir tweet atan kullanıcı, bir gün sonrasında yaşanacak depremi şiddetine kadar tahmin etmiş oldu. Öncesinde ‘GELIYOR GELMEKTE OLAN az kaldı’ ve ‘Hala görebilen insanlar var çevremizi bilgilendirmemiz gerek beşik gibi sallanacagiz’ gibi tweet’ler de atan kullanıcı şu an yalnızca Twitter’da değil, internetteki tüm platformlarda konuşulmaya başlandı.    CHP'li Melda Onur, ise attığı tweet ile diğer bir şaşırtıcı kişilerden biri oldu,son günlerde Denizli’nin merkezine inen yılanlardan dolayı bunun bir haberci olduğunu düşünen bir tweet attı. İşte O Tweetler ;           20 günde 35 yılan ihbarı yapıldı   Denizli'de etkili olan sağanak yağışın ardından oluşan selle birlikte şehri yılan bastı. Selde sürüklenen yılanlar, kent merkezinde evlere, bahçelere ve otomobillerin kaputlarına girdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, son 20 günde gelen 35 ayrı ihbara giderek, yılanları alıp doğal yaşama bıraktı. Denizli'de özellikle mayıs ayının son günlerinde kent merkezi ile bazı ilçelerde etkili olan sağanak yağışla birlikte sel oluştu. Sele kapılarak sürüklenen yılanlar şehir merkezine geldi. Yılanlar, evlerin içine, arabaların kaputlarına, bahçelere ve su borularına kadar girmeye başladı.    Yılanları gören vatandaşlar panik yaşarken, durumu Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığının ekiplerine haber veriyor. İtfaiyeye son 20 günde 35 yılan ihbarı geldiği belirtilirken, olay yerine giden ekipler, yılanları özel aparatlarla alıyor. Alınan yılanlar poşet ve su şişelerinin içine konularak, tekrar doğaya bırakılıyor. Yılanların boylarının ise yaklaşık 2 metreye kadar ulaştığı belirtiliyor. Bazı yılanların zehirli olabileceği uyarısında bulunan itfaiye ekipleri, bu tür durumda kendilerine haber verilmesini istedi. Ekipler, yılan ve benzeri yabani hayvanların bulunması durumunda dokunulmaması gerektiğini söyledi.  
Twitter’ da Pazar günü gece saatlerinde attığı tweet ile herkesi şaşırtan kullanıcı ve diğer kişi ise CHP’li Melda Onur’du, depremden 2 saat öncesinde attığı tweetle şaşırttı.

Twitter’ da Pazar günü gece saatlerinde attığı tweet ile herkesi şaşırtan kullanıcı ve diğer kişi ise CHP’li Melda Onur’du, depremden  2 saat öncesinde attığı tweetle şaşırttı.  

 

@corleone105 isimli Twitter kullanıcısı, Pazar gecesi saat 01.00 civarında attığı tweet’te bu gün gerçekleşen depremi şiddetine kadar bildi.

Şu sıralar Twitter’ın tartışmasız en büyük fenomeni @corleone105 isimli bir kullanıcı. 

 

Pazar gecesi saat 01.02’de ‘6.3 geliyor herkes önlemini alsın havayı kokluyorum ben ne dersem o’ şeklinde bir tweet atan kullanıcı, bir gün sonrasında yaşanacak depremi şiddetine kadar tahmin etmiş oldu. Öncesinde ‘GELIYOR GELMEKTE OLAN az kaldı’ ve ‘Hala görebilen insanlar var çevremizi bilgilendirmemiz gerek beşik gibi sallanacagiz’ gibi tweet’ler de atan kullanıcı şu an yalnızca Twitter’da değil, internetteki tüm platformlarda konuşulmaya başlandı. 

 

CHP'li Melda Onur, ise attığı tweet ile diğer bir şaşırtıcı kişilerden biri oldu,son günlerde Denizli’nin merkezine inen yılanlardan dolayı bunun bir haberci olduğunu düşünen bir tweet attı.

İşte O Tweetler ;

 

 

 

 

 

20 günde 35 yılan ihbarı yapıldı

 

Denizli'de etkili olan sağanak yağışın ardından oluşan selle birlikte şehri yılan bastı. Selde sürüklenen yılanlar, kent merkezinde evlere, bahçelere ve otomobillerin kaputlarına girdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, son 20 günde gelen 35 ayrı ihbara giderek, yılanları alıp doğal yaşama bıraktı.

Denizli'de özellikle mayıs ayının son günlerinde kent merkezi ile bazı ilçelerde etkili olan sağanak yağışla birlikte sel oluştu. Sele kapılarak sürüklenen yılanlar şehir merkezine geldi. Yılanlar, evlerin içine, arabaların kaputlarına, bahçelere ve su borularına kadar girmeye başladı.

  

Yılanları gören vatandaşlar panik yaşarken, durumu Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığının ekiplerine haber veriyor. İtfaiyeye son 20 günde 35 yılan ihbarı geldiği belirtilirken, olay yerine giden ekipler, yılanları özel aparatlarla alıyor. Alınan yılanlar poşet ve su şişelerinin içine konularak, tekrar doğaya bırakılıyor. Yılanların boylarının ise yaklaşık 2 metreye kadar ulaştığı belirtiliyor.

Bazı yılanların zehirli olabileceği uyarısında bulunan itfaiye ekipleri, bu tür durumda kendilerine haber verilmesini istedi. Ekipler, yılan ve benzeri yabani hayvanların bulunması durumunda dokunulmaması gerektiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.