Denizli'de Vefa Sosyal Destek Grupları Görev Başında

GÜNDEM 24.03.2020 - 16:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Vefa Sosyal Destek Grupları Görev Başında

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkmalarına getirilen kısıtlamanın ardından Denizli'nin Çameli  İlçesi'nde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu vatandaşların taleplerini yerine getirmek üzere görev başında.   Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "İçişleri Bakanlığımız tarafından yayınlanan genelge kapsamına giren vatandaşlarımız belirlediğimiz telefon numaraları olan; 112, 155 ve 156 Kaymakamlık 0258 571 5010 ve Belediyemizin 0530 268 4861 nolu numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirebilecekler. Evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için ihtiyaç oranında ekip ve araç görevlendirilmiştir. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla görevimizin başında ve milletimizin hizmetindeyiz" dedi.     Vefa Destek Grupları tarafından ziyaret edilen vatandaşlara evlerinden çıkmamaları konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Vatandaşlar da devletin sunmuş olduğu bu hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini bildirerek görevlilere teşekkür ettiler. Yaşlılar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar, devletin kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyerek yetkililere teşekkür etti.      

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkmalarına getirilen kısıtlamanın ardından Denizli'nin Çameli  İlçesi'nde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu vatandaşların taleplerini yerine getirmek üzere görev başında.

 

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "İçişleri Bakanlığımız tarafından yayınlanan genelge kapsamına giren vatandaşlarımız belirlediğimiz telefon numaraları olan; 112, 155 ve 156 Kaymakamlık 0258 571 5010 ve Belediyemizin 0530 268 4861 nolu numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirebilecekler. Evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için ihtiyaç oranında ekip ve araç görevlendirilmiştir. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla görevimizin başında ve milletimizin hizmetindeyiz" dedi.

 

 

Vefa Destek Grupları tarafından ziyaret edilen vatandaşlara evlerinden çıkmamaları konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Vatandaşlar da devletin sunmuş olduğu bu hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini bildirerek görevlilere teşekkür ettiler. Yaşlılar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar, devletin kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyerek yetkililere teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.