Denizli'de yabancı uyruklu şahıs 3 kız çocuğundan birini kaçırmak istedi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2019 - 18:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yabancı uyruklu şahıs 3 kız çocuğundan birini kaçırmak istedi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 3 kız çocuğundan birinin kolundan tutarak kaçırmak isteyen ancak kız çocuklarının çığlık atması üzerine kaçan yabancı uyruklu şahıs, çevredeki bir genç tarafından kovalamaca sonrası yakalandı. Olay, geçtiğimiz 7 Ağustos'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokakta oturan 3 kız çocuğunun yanına gelen Afgan uyruklu Mustafa S.A. (28), çocukların yanına geldi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda şahıs çocuklardan birisinin kolundan tutarak götürmek istedi. Ancak bu sırada çocuklar çığlık atmaya başladı. Bunun üzerine çevredekiler çığlıkları duyup dışarı çıkınca şahıs kaçmaya başladı. Mahalle sakinlerinden Seyit Unutmazer (25) ise şahsı yalın ayak kovalamaya başladı. Unutmazer tacizci şahsı kısa bir kovalamaca sonrası yakaladı. Unutmazer daha sonra Mustafa S.A.’yı kolundan tutup olayın yaşandığı sokağa geri getirip çağırdığı polislere teslim etti. Gözaltına alınan Mustafa S.A. polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'taciz' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, Mustafa S.A.’nın çocukların yanına gelerek eliyle çocuklara ‘sus’ işareti yaptı. Çocuklardan birinin kolunu tutan şahıs diğer çocukların bağırması üzerine olay yerinden hızla kaçarak uzaklaşmaya çalıştı.  

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 3 kız çocuğundan birinin kolundan tutarak kaçırmak isteyen ancak kız çocuklarının çığlık atması üzerine kaçan yabancı uyruklu şahıs, çevredeki bir genç tarafından kovalamaca sonrası yakalandı.


Olay, geçtiğimiz 7 Ağustos'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokakta oturan 3 kız çocuğunun yanına gelen Afgan uyruklu Mustafa S.A. (28), çocukların yanına geldi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda şahıs çocuklardan birisinin kolundan tutarak götürmek istedi. Ancak bu sırada çocuklar çığlık atmaya başladı. Bunun üzerine çevredekiler çığlıkları duyup dışarı çıkınca şahıs kaçmaya başladı. Mahalle sakinlerinden Seyit Unutmazer (25) ise şahsı yalın ayak kovalamaya başladı. Unutmazer tacizci şahsı kısa bir kovalamaca sonrası yakaladı. Unutmazer daha sonra Mustafa S.A.’yı kolundan tutup olayın yaşandığı sokağa geri getirip çağırdığı polislere teslim etti. Gözaltına alınan Mustafa S.A. polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'taciz' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, Mustafa S.A.’nın çocukların yanına gelerek eliyle çocuklara ‘sus’ işareti yaptı. Çocuklardan birinin kolunu tutan şahıs diğer çocukların bağırması üzerine olay yerinden hızla kaçarak uzaklaşmaya çalıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.