Denizli'de yağışlar devam edecek!

HAVA DURUMU 10.10.2018 - 10:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yağışlar devam edecek!

Denizli'de bugün hava sıcaklığı 14 ila 26 derece arası değişirken, havanın bugünde yağışlı olması tahmine diliyor. Rüzgar güneydoğudan 9 km/sa hızında esecek.   Denizli'de Pazar gününe kadar yağışların etkili olacağı tahmin edilirken hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek. Denizli çevresinde etkili olacak yağışlar yer yer sağanak ve gök gürültülü olarak etkili olması bekleniyor. Özellikle Cuma ve Cumartesi şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta Karadeniz kıyı kesimi, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, İstanbul, Sinop, Afyonkarahisar, Muğla, Uşak ve Denizli çevreleri ile Balıkesir'in kuzey kıyıları ve Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.    Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.    Denizli'de 5 günlük hava raporu;      

Denizli'de bugün hava sıcaklığı 14 ila 26 derece arası değişirken, havanın bugünde yağışlı olması tahmine diliyor. Rüzgar güneydoğudan 9 km/sa hızında esecek.

 

Denizli'de Pazar gününe kadar yağışların etkili olacağı tahmin edilirken hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek. Denizli çevresinde etkili olacak yağışlar yer yer sağanak ve gök gürültülü olarak etkili olması bekleniyor. Özellikle Cuma ve Cumartesi şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor.

 


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta Karadeniz kıyı kesimi, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, İstanbul, Sinop, Afyonkarahisar, Muğla, Uşak ve Denizli çevreleri ile Balıkesir'in kuzey kıyıları ve Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

 


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. 

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.