Denizli'de yağışlı bir hafta olacak

DENİZLİ 03.01.2020 - 08:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de yağışlı bir hafta olacak

Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı bugün 1 ila 7 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu rüzgar kuzeyden 3 km/sa şeklinde olacak. Cumartesi günü de parçalı bulutlu şeklinde olması beklenen havanın, Pazar gününden itibaren hafta boyunca yağışlı olması bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hafta sonu Pazar günü kent merkezi ve yakın ilçelerde havanın yağmurlu olacağı bir çok ilçede ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde bir hafta olması bekleniyor. Bir çok ilçede hava sıcaklıları sıfırın altında seyredeceği tahmin ediliyor. Hava olaylarında herhangi bir değişiklik olmaz ise Denizli ve ilçeleri yağışlı havanın etkisi altında olacak.   Denizli kent merkezinde 5 günlük hava raporu;   Bazı ilçelerde 5 günlük beklenen hava raporu ise şöyle;   ACIPAYAM   BOZKURT   ÇAMELİ   ÇİVRİL   GÜNEY   TAVAS  

Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı bugün 1 ila 7 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu rüzgar kuzeyden 3 km/sa şeklinde olacak. Cumartesi günü de parçalı bulutlu şeklinde olması beklenen havanın, Pazar gününden itibaren hafta boyunca yağışlı olması bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hafta sonu Pazar günü kent merkezi ve yakın ilçelerde havanın yağmurlu olacağı bir çok ilçede ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde bir hafta olması bekleniyor. Bir çok ilçede hava sıcaklıları sıfırın altında seyredeceği tahmin ediliyor. Hava olaylarında herhangi bir değişiklik olmaz ise Denizli ve ilçeleri yağışlı havanın etkisi altında olacak.

 

Denizli kent merkezinde 5 günlük hava raporu;

 

Bazı ilçelerde 5 günlük beklenen hava raporu ise şöyle;

 

ACIPAYAM

 

BOZKURT

 

ÇAMELİ

 

ÇİVRİL

 

GÜNEY

 

TAVAS

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.