Denizli'de yağışlı bir hafta olacak!

DENİZLİ 05.03.2021 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli'de yağışlı bir hafta olacak!

Denizli’de bugün hava en düşük 4 en yüksek 19 derece şeklinde olurken hava parçalı bulutlu olarak geçiyor. Denizli’de hava sıcaklıklarında bir değişiklik gözlenmezken yeni haftada yağışlı bir hafta bekliyor.   Meteorolojinin son verilerine göre, hafta sonu çok bulutlu ve parçalı bulutlu şeklinde olması tahmin edilen Denizli’de, Pazartesi günü çok bulutlu olacağı, Salı gününden itibaren başlayacak sağanak yağışın tüm hafta devam etmesi bekleniyor. Yeni haftada mevzi yağışların yanı sıra sağanak yağışlarında etkili olacağı tahmin ediliyor.   Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise 5 günlük hava raporu tahmini ise şöyle;  

Denizli’de bugün hava en düşük 4 en yüksek 19 derece şeklinde olurken hava parçalı bulutlu olarak geçiyor. Denizli’de hava sıcaklıklarında bir değişiklik gözlenmezken yeni haftada yağışlı bir hafta bekliyor.

 

Meteorolojinin son verilerine göre, hafta sonu çok bulutlu ve parçalı bulutlu şeklinde olması tahmin edilen Denizli’de, Pazartesi günü çok bulutlu olacağı, Salı gününden itibaren başlayacak sağanak yağışın tüm hafta devam etmesi bekleniyor. Yeni haftada mevzi yağışların yanı sıra sağanak yağışlarında etkili olacağı tahmin ediliyor.

 

Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise 5 günlük hava raporu tahmini ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.