Denizli'de yağışlı hafta!

DENİZLİ 25.01.2020 - 10:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de yağışlı hafta!

Denizli'de bugün hava sıcaklığı kent merkezinde en düşük 0 en yüksek 14 derece olarak gözlemlenirken hava az bulutlu rüzgar güneybatıdan 4 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Hafta sonunda yağış gözlemlenmeyen Denizli'de, Pazartesi ve Salı günü hafif sağanak yağış ve yağmur yağması tahmin ediliyor.   Bir çok ilçede ve yüksek kesimlere yağan karı yağışının ardından soğuk hava dalgasının etkisi altında kalan Denizli'de don ve buzlanma olayları meydana geldi. Hava sıcaklıkları özelikle ilçelerde sıfırın altında seyrederken sıcaklıklar -6 ile -8 dereceye kadar düştü.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, güneşli ve soğuk havanın yerini hafta ilk gününden itibaren yağışlı havanın alacağı sıcaklıklarda ise gözle görülür bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Pazartesi günü hafif sağanak yağışın, Salı günü ise yağmurlu olması beklenen Denizli'de, Çarşamba günü  parçalı bulutlu bir havanın olacağı görülüyor. Yağışlı bir havanın beklendiği Denizli'de, yağışların hafta sonuna kadar süreceği tahmin ediliyor.   Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise Denizli kent merkezinden 5 günlük hava raporu şöyle olması tahmin ediliyor.     İLÇE İLÇE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!   ACIPAYAM   BABADAĞ   BAKLAN   BEKİLLİ   BEYAĞAÇ   BOZKURT   BULDAN   ÇAL   ÇAMELİ   ÇARDAK   ÇİVRİL   GÜNEY   HONAZ   KALE   MERKEZEFENDİ   PAMUKKALE   SARAYKÖY   SERİNHİSAR   TAVAS  

Denizli'de bugün hava sıcaklığı kent merkezinde en düşük 0 en yüksek 14 derece olarak gözlemlenirken hava az bulutlu rüzgar güneybatıdan 4 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Hafta sonunda yağış gözlemlenmeyen Denizli'de, Pazartesi ve Salı günü hafif sağanak yağış ve yağmur yağması tahmin ediliyor.

 

Bir çok ilçede ve yüksek kesimlere yağan karı yağışının ardından soğuk hava dalgasının etkisi altında kalan Denizli'de don ve buzlanma olayları meydana geldi. Hava sıcaklıkları özelikle ilçelerde sıfırın altında seyrederken sıcaklıklar -6 ile -8 dereceye kadar düştü.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, güneşli ve soğuk havanın yerini hafta ilk gününden itibaren yağışlı havanın alacağı sıcaklıklarda ise gözle görülür bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Pazartesi günü hafif sağanak yağışın, Salı günü ise yağmurlu olması beklenen Denizli'de, Çarşamba günü  parçalı bulutlu bir havanın olacağı görülüyor. Yağışlı bir havanın beklendiği Denizli'de, yağışların hafta sonuna kadar süreceği tahmin ediliyor.

 

Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise Denizli kent merkezinden 5 günlük hava raporu şöyle olması tahmin ediliyor.

 

 

İLÇE İLÇE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

 

ACIPAYAM

 

BABADAĞ

 

BAKLAN

 

BEKİLLİ

 

BEYAĞAÇ

 

BOZKURT

 

BULDAN

 

ÇAL

 

ÇAMELİ

 

ÇARDAK

 

ÇİVRİL

 

GÜNEY

 

HONAZ

 

KALE

 

MERKEZEFENDİ

 

PAMUKKALE

 

SARAYKÖY

 

SERİNHİSAR

 

TAVAS

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.