Denizli'de yağışlı hava devam edecek

HAVA DURUMU 28.05.2020 - 13:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de yağışlı hava devam edecek

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 10 ila 22 derece arası değişirken hava gökgürültülü sağanak yağış şeklinde, rüzgar Kuzayebatıdan 9 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de bu hafta yağışların devam edeceği tahmin edilirken sıcaklıklarda bir değişiklik gözlenmiyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de etkili olan yağışlı hava, önümüzdeki günlerde de devam edecek. Cumartesi günü havanın çok bulutlu olacağı gözlemlenirken, yeni haftaya da yağışlı bir havanın olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının artış göstermeyeceği Denizli’de, Meteoroloji, meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısında bulundu.   Hava olaylarında bir değişiklik meydana gelmez ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;   İLÇELERDE 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 10 ila 22 derece arası değişirken hava gökgürültülü sağanak yağış şeklinde, rüzgar Kuzayebatıdan 9 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de bu hafta yağışların devam edeceği tahmin edilirken sıcaklıklarda bir değişiklik gözlenmiyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de etkili olan yağışlı hava, önümüzdeki günlerde de devam edecek. Cumartesi günü havanın çok bulutlu olacağı gözlemlenirken, yeni haftaya da yağışlı bir havanın olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının artış göstermeyeceği Denizli’de, Meteoroloji, meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısında bulundu.

 

Hava olaylarında bir değişiklik meydana gelmez ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

İLÇELERDE 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.