Denizli’de yağmur bekleniyor

DENİZLİ 17.11.2020 - 10:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de yağmur bekleniyor

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 7 en yüksek 19 derece, hava az bulutlu rüzgar kuzeyden 5 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de hava sıcaklıklarının 2 ila 3 derece düşmesi beklenirken Perşembe günü yağışlı havanın olacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de hava sıcaklıklarının 2 ila 3 derece düşeceği, Perşembe günü il genelinde yağmurlu hava etkili olacak, Cuma günü ise Baklan, Çardak ve Çivril’de yağışların devam etmesi bekleniyor.   Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 7 en yüksek 19 derece, hava az bulutlu rüzgar kuzeyden 5 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de hava sıcaklıklarının 2 ila 3 derece düşmesi beklenirken Perşembe günü yağışlı havanın olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de hava sıcaklıklarının 2 ila 3 derece düşeceği, Perşembe günü il genelinde yağmurlu hava etkili olacak, Cuma günü ise Baklan, Çardak ve Çivril’de yağışların devam etmesi bekleniyor.

 

Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.