Denizli'de yağmur ve soğuk hava geliyor

DENİZLİ 04.10.2019 - 09:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de yağmur ve soğuk hava geliyor

Denizli’de bugün hava sıcaklıkları 16 ila 31 derece olurken hava az bulutlu, rüzgar Güney Batı’dan 12 km/sa hızında esecek. Hava sıcaklıkları 5 ila 7 derece düşeceği Denizli’de hafta sonu yağmur bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; Yurdun Batı kesimlerinde hava sıcaklıklarının ciddi düşüş yaşanacağı ve yağmurlu havanın etkisini göstereceği belirtildi. Bugün Kuzey Ege’de, öğle saatlerinden sonra güney ve güneydoğu, akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden etkisini artırması beklenen rüzgarın 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Güney Ege’nin kuzeyinde, saatlerinden sonra güney ve güneydoğu yönlerden etkisini artırması beklenen rüzgarın 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir uyarısında bulunuldu.   Meteoroloji verilerine göre Denizli kent merkezinde Cumartesi ve Salı günü yağmurun görüldüğü, ilçelerde ise Pazar günü hariç diğer günlerde yağış olacağı tahmin ediliyor. Denizli’de hava sıcaklıkları ciddi bir düşüş yaşanacağı 5 ila 7 derece kadar sıcaklıklarda düşüş olması bekleniyor.   Denizli'de 5 günlük hava durumu;  

Denizli’de bugün hava sıcaklıkları 16 ila 31 derece olurken hava az bulutlu, rüzgar Güney Batı’dan 12 km/sa hızında esecek. Hava sıcaklıkları 5 ila 7 derece düşeceği Denizli’de hafta sonu yağmur bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; Yurdun Batı kesimlerinde hava sıcaklıklarının ciddi düşüş yaşanacağı ve yağmurlu havanın etkisini göstereceği belirtildi. Bugün Kuzey Ege’de, öğle saatlerinden sonra güney ve güneydoğu, akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden etkisini artırması beklenen rüzgarın 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Güney Ege’nin kuzeyinde, saatlerinden sonra güney ve güneydoğu yönlerden etkisini artırması beklenen rüzgarın 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir uyarısında bulunuldu.

 

Meteoroloji verilerine göre Denizli kent merkezinde Cumartesi ve Salı günü yağmurun görüldüğü, ilçelerde ise Pazar günü hariç diğer günlerde yağış olacağı tahmin ediliyor. Denizli’de hava sıcaklıkları ciddi bir düşüş yaşanacağı 5 ila 7 derece kadar sıcaklıklarda düşüş olması bekleniyor.

 

Denizli'de 5 günlük hava durumu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.