Denizli'de yağmur yerine çamur yağdı

DENİZLİ 05.04.2020 - 09:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de yağmur yerine çamur yağdı

Denizli’de gece saatlerinde rüzgarla birlikte yerden yükselen toz bulutu, yağmurla birleşince çamur yağdı.   Meteoroloji tarafından Güney ve Güneydoğudan gelecek ve hızı saatte 50-75 kilometreye ulaşacağı bilgisi paylaşılan rüzgarla beraber, Denizli'de gece saatlerinde yerden yükselen tozlar, yağmurun yağmasıyla çamur olarak sokaklara ve araçların üzerine yağdı. Yağışla beraber kent merkezinde araçların ve camların üzerinde çamur lekeleri oluştu.     Denizli’de sabah uyanan vatandaşlar araçlarının, balkonlarının ve camlarının çamur olduğunu görünce şaşırdı. Sabah saatlerinde de hafif şekilde yağan yağmurla birlikte toz bulutunun oluşturduğu çamurla tekrar yere düştü.    

Denizli’de gece saatlerinde rüzgarla birlikte yerden yükselen toz bulutu, yağmurla birleşince çamur yağdı.

 

Meteoroloji tarafından Güney ve Güneydoğudan gelecek ve hızı saatte 50-75 kilometreye ulaşacağı bilgisi paylaşılan rüzgarla beraber, Denizli'de gece saatlerinde yerden yükselen tozlar, yağmurun yağmasıyla çamur olarak sokaklara ve araçların üzerine yağdı. Yağışla beraber kent merkezinde araçların ve camların üzerinde çamur lekeleri oluştu.

 

 

Denizli’de sabah uyanan vatandaşlar araçlarının, balkonlarının ve camlarının çamur olduğunu görünce şaşırdı. Sabah saatlerinde de hafif şekilde yağan yağmurla birlikte toz bulutunun oluşturduğu çamurla tekrar yere düştü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.