Denizli'de yağmurun ardından trafik durdu, kazalar peş peşe geldi

ASAYİŞ 15.07.2019 - 03:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yağmurun ardından trafik durdu, kazalar peş peşe geldi

Denizli Pamukkale ilçesinde 3 otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı, yoldan geçen diğer sürücüler ise tek şeritten ilerken kazaya bakmaya çalıştıkları sırada 5 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.   Denizli Pamukkale İlçesi'nde 19.45 sıralarında Acıpayam Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı, zincirleme kazada ise yaralanan olmadı.   Kaza, Acıpayam Bulvarı üzerinden, Denizli şehir merkezi istikametine gitmekte olan, Mehmet A. yönetiminde ki 09 H 6029, Süleyman Ö. idaresindeki 20 ABB 385 plakalı otomobil ve Ferudun E. yönetiminde olan 20 BEU 16 plakalı hafif ticari aracın iddialara göre şerit değiştireceği sırada yağmur ile birlikte Süleyman Ö. yönetimindeki araca çarparak, kaza meydana geldi.  20 ABB 385 içerisinde bulunan (23) Ebru S. ve 20 BEU 16 içerisinde bulunan 3 yaşındaki Toprak E. hafif yaralandı. Yaralılar ambulans ile yakın çevredeki devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.       KAZAYI SEYREDEN SÜRÜCÜLER İSE KAZA YAPTI Kazayı gören diğer sürücüler ise kaza yerinden geçtiği sırada olayı izlemeye çalıştığı sırada yavaşlayan otomobil sürücülerinden dolayı bir diğer kaza meydana geldi. Olay,kazalı olan araçlar trafik akışını engellememesi için sağ tarafa çekildiği sırada 5 araç birbiri ardına çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada her an gibi bir yaralanma durumu olmazken maddi hasar meydana geldi.    TRAFİK POLİSLERİNDEN UYARI! Bir polis memuru kaza yerinde işlem yaptığı sırada ilk kazanın ardından, ikinci bir kaza meydana geldi. Bunun üzerine sürücülere özellikle belirtti. Polis memuru: "Kaza veya bir olay yerinden otomobil sürücüsü geçerken, kendi yolunda bekleme yapmadan devam etmesi gerekirken, ellerinde bulunan akıllı telefonlarını çıkarıp, fotoğraf ve video çekmek istiyor, bunun üzerine seyir halinde gelen arkasındaki otomobili unutup yavaşlaması ile birlikte diğer sürücülerin tek bir araç yüzünden zincirleme kazaya sebebiyet veriyor. Her zaman uyarıyoruz, araç takip mesafelerini korumalarını ve bekleme yapmadan, görevlililer tarafından yönlendirildiği yoldan devam etmelidir." dedi.  

Denizli Pamukkale ilçesinde 3 otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı, yoldan geçen diğer sürücüler ise tek şeritten ilerken kazaya bakmaya çalıştıkları sırada 5 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

 

Denizli Pamukkale İlçesi'nde 19.45 sıralarında Acıpayam Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı, zincirleme kazada ise yaralanan olmadı.

 

Kaza, Acıpayam Bulvarı üzerinden, Denizli şehir merkezi istikametine gitmekte olan, Mehmet A. yönetiminde ki 09 H 6029, Süleyman Ö. idaresindeki 20 ABB 385 plakalı otomobil ve Ferudun E. yönetiminde olan 20 BEU 16 plakalı hafif ticari aracın iddialara göre şerit değiştireceği sırada yağmur ile birlikte Süleyman Ö. yönetimindeki araca çarparak, kaza meydana geldi.  20 ABB 385 içerisinde bulunan (23) Ebru S. ve 20 BEU 16 içerisinde bulunan 3 yaşındaki Toprak E. hafif yaralandı. Yaralılar ambulans ile yakın çevredeki devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

 

 

 

KAZAYI SEYREDEN SÜRÜCÜLER İSE KAZA YAPTI

Kazayı gören diğer sürücüler ise kaza yerinden geçtiği sırada olayı izlemeye çalıştığı sırada yavaşlayan otomobil sürücülerinden dolayı bir diğer kaza meydana geldi. Olay,kazalı olan araçlar trafik akışını engellememesi için sağ tarafa çekildiği sırada 5 araç birbiri ardına çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada her an gibi bir yaralanma durumu olmazken maddi hasar meydana geldi. 

 

TRAFİK POLİSLERİNDEN UYARI!

Bir polis memuru kaza yerinde işlem yaptığı sırada ilk kazanın ardından, ikinci bir kaza meydana geldi. Bunun üzerine sürücülere özellikle belirtti. Polis memuru: "Kaza veya bir olay yerinden otomobil sürücüsü geçerken, kendi yolunda bekleme yapmadan devam etmesi gerekirken, ellerinde bulunan akıllı telefonlarını çıkarıp, fotoğraf ve video çekmek istiyor, bunun üzerine seyir halinde gelen arkasındaki otomobili unutup yavaşlaması ile birlikte diğer sürücülerin tek bir araç yüzünden zincirleme kazaya sebebiyet veriyor. Her zaman uyarıyoruz, araç takip mesafelerini korumalarını ve bekleme yapmadan, görevlililer tarafından yönlendirildiği yoldan devam etmelidir." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.