Denizli'de Yamaç Paraşütü etkiliğinde kaza

DENİZLİ 23.04.2019 - 21:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Yamaç Paraşütü etkiliğinde kaza

Denizli Çameli ilçesinde 2019 yılı Yamaç Paraşütü Bahar Kupası sırasında 1 kişi rüzgarın azizliğine uğraması sonucu iniş esnasında yaralandı.     Denizli'nin Çameli ilçesinde 6'ncısı düzenlenen Yamaç Paraşütü Çameli Bahar Kupası, etkinliğinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Yarışma, Türkiye Hava Sporları Federasyonu, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi organizatörlüğünde 19-23 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. Bugün son günü olan etkinlikte 4 ülkeden 70 sporcunun katılımı ile düzenlenen etkinlikte ise sporculardan 1 kişi iniş esnasında rüzgarın azizliğine uğraması sonucu bacağından yaralandı. Sporcuların indiği bölgede bulunan kazalar için görev alan AFAD,UMKE, DAK  ve 112 Acil Sağlık Ekipleri olaya anında müdahale etmesi sonucunda sporcu hastaneye kaldırıldı. Sporcunun hayati bir tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.  

Denizli Çameli ilçesinde 2019 yılı Yamaç Paraşütü Bahar Kupası sırasında 1 kişi rüzgarın azizliğine uğraması sonucu iniş esnasında yaralandı.

 

 

Denizli'nin Çameli ilçesinde 6'ncısı düzenlenen Yamaç Paraşütü Çameli Bahar Kupası, etkinliğinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Yarışma, Türkiye Hava Sporları Federasyonu, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi organizatörlüğünde 19-23 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. Bugün son günü olan etkinlikte 4 ülkeden 70 sporcunun katılımı ile düzenlenen etkinlikte ise sporculardan 1 kişi iniş esnasında rüzgarın azizliğine uğraması sonucu bacağından yaralandı. Sporcuların indiği bölgede bulunan kazalar için görev alan AFAD,UMKE, DAK  ve 112 Acil Sağlık Ekipleri olaya anında müdahale etmesi sonucunda sporcu hastaneye kaldırıldı. Sporcunun hayati bir tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.