Denizli'de Yangın Paniğe Neden Oldu

ASAYİŞ 29.01.2020 - 09:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Yangın Paniğe Neden Oldu

Sarayköy’de akşam saatlerinde meydana gelen yangın yürekleri ağza getirdi.   Edinilen bilgiye göre yangın Sarayköy’ün Aşağı Mahallesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde evlerine gelen vatandaşlar sobayı yaktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sobadan sıçrayan ateş bir anda evdeki bazı eşyaların alev almasına neden oldu. Yener Özdemir’e ait olduğu öğrenilen evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine haber veren çevredeki vatandaşlar itfaiye gelesiye kadar kendi imkanları ile yangını  söndürmeye çalıştı. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Her hangi bir can kaybının yaşanmadığı yangın maddi hasar ile atlatıldı.   Kaynak: saraykoy com tr

Sarayköy’de akşam saatlerinde meydana gelen yangın yürekleri ağza getirdi.

 

Edinilen bilgiye göre yangın Sarayköy’ün Aşağı Mahallesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde evlerine gelen vatandaşlar sobayı yaktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sobadan sıçrayan ateş bir anda evdeki bazı eşyaların alev almasına neden oldu. Yener Özdemir’e ait olduğu öğrenilen evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine haber veren çevredeki vatandaşlar itfaiye gelesiye kadar kendi imkanları ile yangını  söndürmeye çalıştı. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Her hangi bir can kaybının yaşanmadığı yangın maddi hasar ile atlatıldı.

 

Kaynak: saraykoy com tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.