Denizli’de Yapılacak Olan Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışlarının Tarihi Belli Oldu

SPOR 23.01.2020 - 09:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de Yapılacak Olan Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışlarının Tarihi Belli Oldu

Dünya Bisiklet Birliği tarafından, Türkiye Bisiklet Federasyonu (UCI) himayelerinde ve Çameli Belediyesi tarafından organizasyonu yapılan Uluslararası Çameli Dağ Bisiklet Maraton Yarışması tarihi belli oldu.   DENİZLİ YILINA YAKIŞIR ETKİNLİK   2020 yılı Denizli Etkinlikleri kapsamında Güneyege GEKA Tarafından 16 Ağustos tarihinde Çameli’nin muhteşem coğrafyasında 80 km boyunca erkekler 65 kilometre Bayanlar ormanların içinde patika yollarda ve şelale ve akarsuların içerinden geçerek yarışmanın heyecanını yaşayacaklar.     SPOR KENTİ ÇAMELİ   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; Bisiklet ve yamaç paraşütü gibi aktiviteleri uluslararası boyuta taşıdığımız etkinlikte inanıyoruz ki Çameli’de düzenlediğimiz bisiklet organizasyonları ile bisiklete olan ilgi daha da artacak ve böylece sağlıklı ve çevreci yaşam için önemli bir bilinç ve kültüre de tam anlamı ile sahip olacağız” Hedefimiz doğa sporlarını ve alternatif turizm çeşitliliğini canlandırmaktır. Yarışacak olan sporcularımıza şimdiden kazasız belasız yarışma diliyorum.   Yarış Çameli merkezden başlayıp Elmalı Mahallesinde bitecektir. Toprak, orman yolları ve asfalt yollardan oluşur. Elit Erkekler 80 km ve Elit Kadınlar yarışma parkuru 65 km. ’de toplamda 1870 metre irtifa kazanacaklar. 16 Ağustos Tarihinde gerçekleşecek Çameli Dağ Bisiklet Maraton Yarışması Valilik Denizli Büyükşehir Belediyesi ile beraber Denizli yılına yakışır bir organizasyon olacak

Dünya Bisiklet Birliği tarafından, Türkiye Bisiklet Federasyonu (UCI) himayelerinde ve Çameli Belediyesi tarafından organizasyonu yapılan Uluslararası Çameli Dağ Bisiklet Maraton Yarışması tarihi belli oldu.

 

DENİZLİ YILINA YAKIŞIR ETKİNLİK

 

2020 yılı Denizli Etkinlikleri kapsamında Güneyege GEKA Tarafından 16 Ağustos tarihinde Çameli’nin muhteşem coğrafyasında 80 km boyunca erkekler 65 kilometre Bayanlar ormanların içinde patika yollarda ve şelale ve akarsuların içerinden geçerek yarışmanın heyecanını yaşayacaklar.

 

 

SPOR KENTİ ÇAMELİ

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; Bisiklet ve yamaç paraşütü gibi aktiviteleri uluslararası boyuta taşıdığımız etkinlikte inanıyoruz ki Çameli’de düzenlediğimiz bisiklet organizasyonları ile bisiklete olan ilgi daha da artacak ve böylece sağlıklı ve çevreci yaşam için önemli bir bilinç ve kültüre de tam anlamı ile sahip olacağız” Hedefimiz doğa sporlarını ve alternatif turizm çeşitliliğini canlandırmaktır. Yarışacak olan sporcularımıza şimdiden kazasız belasız yarışma diliyorum.

 

Yarış Çameli merkezden başlayıp Elmalı Mahallesinde bitecektir. Toprak, orman yolları ve asfalt yollardan oluşur. Elit Erkekler 80 km ve Elit Kadınlar yarışma parkuru 65 km. ’de toplamda 1870 metre irtifa kazanacaklar. 16 Ağustos Tarihinde gerçekleşecek Çameli Dağ Bisiklet Maraton Yarışması Valilik Denizli Büyükşehir Belediyesi ile beraber Denizli yılına yakışır bir organizasyon olacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.