Denizli’de yaralı baykuşun imdadına itfaiye yetişti

DENİZLİ 08.05.2019 - 12:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de yaralı baykuşun imdadına itfaiye yetişti

Denizli’nin Buldan ilçesinde bir ilkokulunun çatısına sıkışan baykuşu kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Kurtarılan baykuş tedaviye alındı.  Buldan ilçesinde bulunan Kadıköy ilkokulunun çatısına baykuş sıkıştığını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine okula gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Buldan şubesi itfaiye ekipleri çatıda sıkışan baykuşu kurtarmak için çalışma başlattı. Merdiven yardımıyla çatıya çıkıp baykuşu kurtaran ekipler, hayvanın sağ ayağında zedelenme olduğunu fark etti. Daha sonrasında veteriner kliniğine götürülen baykuş veteriner hekim Melih Büyükdere tarafından tedavi edildi. Baykuşun iyileşene kadar muayenehanede tutulacağı öğrenildi.   

Denizli’nin Buldan ilçesinde bir ilkokulunun çatısına sıkışan baykuşu kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Kurtarılan baykuş tedaviye alındı. 


Buldan ilçesinde bulunan Kadıköy ilkokulunun çatısına baykuş sıkıştığını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine okula gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Buldan şubesi itfaiye ekipleri çatıda sıkışan baykuşu kurtarmak için çalışma başlattı. Merdiven yardımıyla çatıya çıkıp baykuşu kurtaran ekipler, hayvanın sağ ayağında zedelenme olduğunu fark etti. Daha sonrasında veteriner kliniğine götürülen baykuş veteriner hekim Melih Büyükdere tarafından tedavi edildi. Baykuşun iyileşene kadar muayenehanede tutulacağı öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.