Denizli'de Yaşlı Adam Yalnız Yaşadı Yalnız Öldü

ASAYİŞ 06.02.2020 - 12:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Yaşlı Adam Yalnız Yaşadı Yalnız Öldü

Denizli'nin Çal İlçesi'nde bir evde yalnız yaşayan 72 yaşındaki adamın gelen kokular üzerine eve gelen Jandarma cesediyle karşılaştı.    İddiaya göre evde yalnız yaşayan Bayram Özdemir’in kaldığı evden kötü kokular geldi. Bunu fark e den komşuları Jandarmayı arayarak bilgi verdi. Eve gelen Jandarma kilitli olan kapıyı kırarak içeri girdi. Ekipler girdikleri evde Özdemir’in çürümeye yüz tutmuş cesediyle karşılaştı.   Özdemir'in olay yerinde yapılan kontrollerden sonra Özdemir’in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılması için PAÜ Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Çal İlçesi'nde bir evde yalnız yaşayan 72 yaşındaki adamın gelen kokular üzerine eve gelen Jandarma cesediyle karşılaştı. 

 

İddiaya göre evde yalnız yaşayan Bayram Özdemir’in kaldığı evden kötü kokular geldi. Bunu fark e den komşuları Jandarmayı arayarak bilgi verdi. Eve gelen Jandarma kilitli olan kapıyı kırarak içeri girdi. Ekipler girdikleri evde Özdemir’in çürümeye yüz tutmuş cesediyle karşılaştı.

 

Özdemir'in olay yerinde yapılan kontrollerden sonra Özdemir’in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılması için PAÜ Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.